21. november 2015

Vi har malet, prinssepigen og jeg.

Det er ret så lang tid siden jeg har malet, hvilket billedet bærer præg af. Jeg er nu okay tilfreds og jeg ved jo øvelse gør mester. Jeg kan da også altid lyve og sige, at det var en af ungerne der har malet det. Det var så hyggeligt endelig at komme i gang igen og prinsessepigen og jeg hyggede os med vores malerier. Mindstemanden var til fødselsdagsfest hos en fra klassen og faren arbejdede så det var bare os. Mindstemnaden var nu lidt træt af, at han ikke var med så ham og jeg vil sætte os sammen en af dagene og male. Så må vi se, hvad det bliver til fra min side. Har ikke lige umiddelbart en ide men mon ikke der dukker en op, ellers er jeg åben for forslag til hvad DU synes jeg skal male. Ikke sikkert jeg kan men prøve kan jeg da.
Det her er prinsessepigens flotte maleri. Kører lidt paraply tema kan I nok se.
Nu vil jeg smække benene op og læse i min bog. Uh.... den er så spændende men det bliver ikke nu I høre mere om det.

Go' weekend.

8 kommentarer:

 1. Flotte billeder! Rigtig god læselyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Blev færdig med bogen her til morgen:) Den er sååååå go' og spændende.

   Slet
 2. Det er dejligt med adspredelse - og vejret hos jer har jo kaldt på kreativitet her i weekenden. Vi fik kun lige 5 snefnug - det var det.
  Nogle siger jeg skulle prøve at male, men synes det koster lidt meget at få begyndt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg køber lærred i Tiger til en 20 kr pr. stk og så købte jeg pensler og maling i Ikea til en 100kr. Det mente jeg var ok billigt som starterkit:o) Måske du kunne det:o)

   Slet
 3. Arj hvor lyder det bare super hyggeligt. Kan godt forstå at yngstemand var ærgerlig over at være gået glip af det. God fornøjelse næste gang sammen med ham. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Vi fik faktisk malet senere søndag, da han ville male små billeder i stedet:)

   Slet
 4. Skønne billeder I har lavet:-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...