15. november 2015

På date!

Med ham her eller altså ikke daten - den var selvfølgelig med min mand - men vi skulle se ham her på den store skærm i biografen. Vi skulle se ham slå folk ihjel, køre vildt og stadig se godt ud i hans stramme jakkesæt. Vi var fantastisk underholdt i 2½ time og har du ikke set, så vil jeg da gerne anbefale den på det varmeste.

Er du til James Bond?

6 kommentarer:

 1. Godt du havde en god date ... ahem, med din mand (naturligvis).
  Jeg er klart til Bond. Men ... ikke Daniel Craig :o( så jeg ser ikke de nye. Han er bare ikke helt så elegant og gentleman-like, som Bond, iflg. min mening, skal være. Næh du, Sean Connery - og helt overraskende (ift. mange andre) så er jeg også fan af Roger Moore! og ham der Pierce Brosnan er jo altid værd at kigge på ;o) Men derfor glæder det mig alligevel at du havde en dejlig aften i selskab med Craig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nød nu den kære Daniel og hans stramme jakkesæt:o)

   Slet
 2. Jeg har kun set denne ene 007 film - og jeg synes altså den var liiiidt lang. Fin action, men altså... nå, men heldigvis synes I godt om den :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi nød den og især ham der Bond i hans stramme jakkesæt:o)

   Slet
 3. Det er en fornøjelse at have en kæreste date/aften.
  Jeg er ikke til 007, det er præcis det fine stramme jakkesæt, der får min kæde til at hoppe af. Jeg kan ikke nok ikke komme nærmere, for ja, jeg er til krimi, thriller, drama :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) hihi det er da godt nok også stramt:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...