25. november 2015

Når man er væk hjemmefra.

Så er det rigtig godt at låse dørene. Det gør vi normalt også og manden især, tjekker flere gange inden vi kører på ferie. Vi er godt nok så heldige at have mormor også. Hun er vores ekstra vagt (og katte-fodre-mester) så et avanceret låsesystem behøver vi vist ikke at installere. Vores nøgler er også den der slags der ikke kan kopieres, skulle en af os tabe en.
Vi har godt nok haft et indbrud her i nabolaget sidste vinter. Huset der blev brudt ind lå endda lidt højre end de omkringliggende. Det gjorde jo så ingen forskel for de dumme tyve, der synes de skulle bryde ind. En ting er de stjæler, en anden ting er mere tanken om der har været fremmede i ens hus. Det er så ubehageligt. Dem der havde indbruddet har nu sat lys op med sensorer. De tænder så snart nogen bevæger sig omkring deres hus.
Vi deler carport med naboen eller altså vi har hver vores men de hænger sammen. Vi kender vores nabo og vi kender vores genbo samt flere af dem der bor rundt omkring. Vi holder alle øje med hinandens  huse og derfor var det egentlig det også ret overraskende, at der var et indbrud her i nabolaget.

Indlægget er lavet i samarbejde med Mejlshede men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

2 kommentarer:

 1. Der er mange gader der har fået sat skilte op omkring nabohjælp, det er dejligt andre holder øje for noget mistænkeligt.

  Jeg har selv haft indbrud 2 gange i mine lejligheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nabohjælp er dejligt. Sikke træls for dig med 2 indbrud.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...