12. november 2015

Flyv lille fugl, flyv!

En lille fugl fandt vej ind i huset i går. Det passede ikke vores kat Muffin alt for godt og egentlig heller ikke mig. For jo, den var sød og sådan men dens basken og flyven rundt fik mig alligevel til at hoppe nervøst rundt sammen med den. Den var ikke særlig forhippet på at skulle ud igen så projekt fugl-flyv-ud-af-mit-hus tog alligevel næsten en time. Muffin the cat opgav hen ad vejen og forsvandt ud i haven. Jeg lod den lille fugl hvile lidt i køkkenet inden jeg for alvor satte jagten ind.
Ud kom den til sidst og sad rigtig længe under vores overdækning inden den helt forsvandt. Den nåede heldigvis ikke at lave fugleklatter indenfor.

I går aftes var vi også til skole/hjemsamtaler og det er dejligt, at høre om børnenes skolearbejde. begge hyggesnakker lidt for meget.... Hmmmm, det er vist det samme mine forældre fik af vide da jeg gik i skole.
Nu må jeg hellere gøre pølser og pølsebrød klar. Vi skal til fællesspisning i prinsessepigens klasse her kl 17. Jeg tænkte, at det vel er ok med en ordentlig gang hotdogs til fællesbordet , ik'?! Der er altid så mange lasagner.

I morgen er det fredag allerede - JUHUUUUUUUU!!!!!

14 kommentarer:

 1. Haha, ja der er nemlig altid så mange lasagner. Hotdogs er helt okay. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hotdogs var et hit i går men der var ikke en eneste lasagne:o) første gang det er sket:)

   Slet
 2. Frikadeller! Hos os er det frikadeller! Men vi er jo gået i en anden og meget nemmere retning nu. 2 liter af den gode koldskål og 1 pose jammerklunker, plastickaffekopper og ditto-skeer. Det er væk næsten inden der bliver sagt værsgo - hver gang. (Hvem siger vi er dovne?!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, koldskål er da en fantastisk ide:) Den ide stjæler jeg da vist lige:o) Hotdogs var et hit i går og der var ikke en eneste lasagne!

   Slet
 3. Og forresten ... vild fuglejagt der. Synes faktisk godt Muffin kunne have vist sig lidt mere som en kat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg faktisk også. Hun luskede bare af......:o)

   Slet
 4. Ej, jeg husker godt de dersens vilde fuglejagter fra min barndom. Lige nu bor vi i lejlighed på 3.sal, så det er virkelig begrænset hvad der er af flyvedyr udenfor. Men det kan selvf. ha' sine fordele, kan jeg godt se nu....
  Sidst jeg skulle lave en ret til fællesspisning lavede jeg en virkelig god salat. Desværre kom jeg avocado i, og med al dens enzymatiske brunfarvning, så lignede den på serveringstidspunktet mest en gang opkast. Der var ikke nogen som tog noget af dén salat, så det kan jeg på ingen måde anbefale!.... God fest, og god fornøjelse med pølserne; det kan næppe gå galt, det kan være jeg springer på den vogn næste gang....
  Kærligst, mor-monsteret fra Skøre liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang vi har haft n fugl indenfor:) hi hi avokado smager godt men når det bliver brunt, ja så:o) Hotdogs var et hit og der var ikke en eneste lasagne i går:)

   Slet
 5. Haha, jeg var rædselslagen den dag det skete på job - gudskelov fandt den selv vej ud :D

  - Anne

  www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. De er søde, de små fugle men de flytter sig hele tiden og hurtigt så jeg var altså ikke helt tryg ved situationen:o)

   Slet
 6. De små fugle er søde nok,bare de er udenfor;0) Vi fik engang besøg af en flagermus,jeg var rædselslagen og gemte mig under et tæppe,imens jeg fortalte alle de andre, hvad de skulle gøre for at få den ud(var totalt bange for den skulle komme og sætte sig i mit hår og måske sidde fast,.Det var forfærdeligt,men ungerne og manden synes jeg så så sjov ud;0)
  Vi medbringer ofte pastasalat ved klassekomsammen(super nemt;0)
  God weekend:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. En flagermus argh.... så ville jeg godt nok også ha' gemt mig. Uhm, pastasalat er altid godt:o) Go' weekend til jer:)

   Slet
 7. Pudsig det med fugle, når de kommer på afveje. Det koster på ide kontoen, godt du fandt en løsning.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det tog sin tid men ud kom den og uden katten fik den:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...