30. oktober 2015

Min Stol!

Jeg fik den i fødselsdagsgave - altså jeg valgte den selv men den var fra den engelske familie. Jeg elsker den. Prinsessepigen har forsøgt lidt at overtage den for hun synes den klæ'r hende eller, at hun klæ'r stolen. Men det er min stol og jeg nyder at sidde i den med min bog og kaffe. Jeg kan nemlig så sidde og nyde de her flotte tegninger af ungerne vi har fået.

Min søster arbejder på et asylcenter, og en af de unge mænd der er ankommet, har tegnet dem. Min søster gav ham et billede af ungerne og han har så tegnet dem. Vi er vilde med tegningerne. Min søster har også fortalt os den unge mands historie, hvordan han er vandret gennem Europa uden noget for at komme til at sikkert land. Han er en af mange skæbner der ankommer, hvor hun arbejder.

Ungerne elsker tegningerne af dem selv. Der er altså også noget specielt over en tegning fremfor et foto. Jeg er voldsomt imponeret over, hvor detaljeret de er tegnet.

Vil du helst ha' et foto eller en tegning?


10 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er den fin!!! Kan godt forstå, at Prinsessepigen også gerne vil have den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg er så glad for den men vil hun ha' en må hun selv købe;o)

   Slet
 2. Det er nogle virkelige fine tegninger. Jeg har selv en (stor) tegning af mig som barn. Den er også tegnet ud fra et fotografi og jeg synes den er virkelig flot (selv om den pt. bor i kælderen). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for tegningerne:o) Det er bare noget andet med en tegning:)

   Slet
 3. Hvor er det bare et skønt indlæg på så mange måder! :-) Man kan ikke andet end at smile, når man ser stolen, og det varmer mit flygtningehjerte, når du taler så smukt om den unge mand og værdsætter hans tegninger. Du er dejlig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tak søde Jelena:) Min søster fortæller os om de mange skæbner hun møder hverdag. Det er så sørgeligt de må flygte. Heldigvis er de nu i sikkerhed. ungerne og jeg nyder at finde ting vi kan gi' moster med på arbejde til de mange børn, der har rejst så langt.
   Held og lykke med dine nye projektor. Glæder mig til at læse om, hvad du finder på:)

   Slet
 4. Lækker lækker stol - den har stil. Vild med den!
  Og sikke flotte tegninger. Vild med dem også - sikke en gave han har. Virkelig flot! Det talent skal han helt sikkert holde ved lige, må han klart kunne bruge fremover også ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tak:) Ja, vi må håbe der er nogen opdager hans talent:)

   Slet
 5. Vidunderlig stol, det er sådan en stol yngste ønsker sig, altså facon, hun er meget neutral i farvevalg, så det skal være et andet betræk. Kan lige se det er et match til dig og prinsessepigen <3

  Dejlige tegninger, og en god fortælling der ligger bag. Krydser fingre for denne unge mand for fred, vil blive integreret, finde job og få et liv, hvor han kan udleve de drømme han har.

  Jeg kan ikke svarer enten eller, for mig er det stedet og sammen med hvad, der har betydning mht. tegning eller billed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi håber også det bedste for den unge mand:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...