13. oktober 2015

Hvornår holder sætningen: "fordi jeg siger det" op med at virke?

Tror det måske er en glidende overgang for jeg kan ikke huske, at det holdt op med at virke. Det gjorde det bare eller jeg holdt op med at sige det? Ej, jeg ved det faktisk ikke.
Vores børn er nu 8 og 10 år. De ville glo underligt på mig, hvis jeg brugte sætningen: "fordi jeg siger det" eller det tror jeg. For jeg kan altså ikke huske, hvornår jeg sidst sagde den og i hvilken forbindelse. Derfor tænker jeg, at det er en glidende overgang. Siger jeg mon andre ting i stedet for?
Jeg ved heller ikke helt, hvorfor jeg kom til at tænke på det.
Er det mon efterveerne af at blive 40??

6 kommentarer:

 1. Du siger: 'det ved jeg ikke lige om vi kan' - og håber på, at de glemmer alt om fikse idéer om at lave vingummi selv... nå nej, det er jo mig! ;-) Kh. Birgitte
  PS. 40 holder max!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi godt at høre 40 er godt:o) lave vingummi selv kunne nu være ret sjovt ;)

   Slet
 2. Efterveer, klart! Og det går kun ned ad bakke fra nu af :o) Weeee ligesom en rutchebanetur, der hvor det kilder allermest i maven - og er sjovest!

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha:) Jamen det lyder jo godt:o)

   Slet
 3. Om det er efter veer det kan jeg ikke svare på, kan kun bekræfte det vil tage til, altså det med at undres ;-)
  Som før nævnt har jeg 2 + 2 børn, 9½ år mellem ældste og yngste, de yngste lærte hurtigt ordet hvorfor, mindes jeg havde rigtig mange hyggestunder i garderoben i børnehaven, hvor jeg snakkede med børnene. Mange andre forældre talte om det, og kommenterede ofte jeg var meget pædagogisk i min tilgang til mine børn, men når et 3 årig barn sagde hvorfor til sådan er det bare, fordi den 12 årige storesøster ikke accepterede dette svar, valgte jeg at begrunde i børnehøjde.
  Fortsat god efterårsferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder som det helt rigtige:) Og tak, vi nyder ferien:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...