21. oktober 2015

Måske jeg skal ha' et kursus i tålmodighed.

Jeg har jo fået mig en nye bærebar computer og ihhh, jeg er glad for den. Den er så stille, rar at røre ved og fin at se på. Jo, de ting betyder altså også noget.
Jeg har næsten fået alt klaret på den, logget ind hvor jeg skulle, ordnet opsætninger så den passer perfekt til mig. Meeeeen så var det lige noget med noget beskyttelse, noget installation af et par ting og så var der noget med min tålmodighed ikke fungerede optimalt. Hvis tingene ikke virker med det samme så giver jeg op og bliver pigesur. Manden må så ind over og lige få styr på tingene for mig. Han må også igen igen forklare, at det handler om tålmodighed. Det findes der kurser i  - nej ikke i decideret tålmodighed - men i computerting, Office, Prezi og sådan. Måske jeg skulle tage mig et kursus eller to. Det kunne jo så være, at det ville hjælpe på min tålmodighed.
Jeg prøver at være tålmodig men jeg kan ikke forstår, at det skal tage såååååååå lang tid at installere eller opdatere ting. Er det bare mig der er så utålmodig?

Har du en lang tålmodighed?

Indlægget er lavet i samarbejde med jensen.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her6 kommentarer:

 1. Min tålmodighed kan, hvad angår computere og IT i det hele taget, ligge i hullet på en femmer. Så du er ikke den eneste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tak Frue. Det er altså rart ikke at være den eneste:)

   Slet
  2. Enig med Midterfruen - omend jeg kun lige kan fylde hullet i en 2-krone ud :o)

   Slet
  3. Jamen det lader til jeg slet ikke er ene om det her tålmodigheds noget:o) Tak Liv:)

   Slet
 2. Uha jeg har da flere situationer hvor tålmodighed er total ukendt. På jobbet når telefonen ringer er det som oftest en der skal have en status på et produkt vi har til rep. en forsikringsag. Vores system ligger online, men vi bliver smidt af efter kort tid, og da er min meget langsom til at åbne systemet igen.
  Når jeg formaterer pc går det fint hvis det er datterens, svigersønnens. Men med min egen, pyha ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er åbenbart ret mange eller 4 der ikke har den store tålmodighed:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...