5. oktober 2015

Overnatning, skak og svømning. Det var så den weekend.

Endnu engang er weekenden fløjet afsted. Det har været en dejlig en af slagsen med lækker brunch til manden og jeg i lørdags. Det var på hyggelig cafe med den lækreste brunch buffet. Fik slet ikke taget et billede af den lækre mad, så I må nøjes med mit ord.
Hjemme igen og prinsessepigen skulle bage cupcakes. Hun skulle ud til en veninde og sove og en bakke med friskbagte cupcakes, var da en nødvendighed at medbringe.
Da prinsessepigen og cupcakes var afleveret hos veninden, ville mindstemanden gerne lære at spille skak. Han fangede det faktisk ret hurtigt og vi har så spillet skak lige siden. Han har vundet over mig et par gange allerede. Jeg kan godt li' at spille skak men jeg er bare ikke særlig tålmodig. Det er helt sikkert derfor jeg taber eller måske er jeg bare rigtig rigtig dårlig til skak.
Manden og mindstemanden hentede prinsessepigen fra overnatning på vej til svømmehallen søndag formiddag. Det første ungerne gjorde, da de var hjemme igen fra svømmehallen, var at gå i gang med et spil skak. Det gik så det meste af søndag eftermiddag med. Kun tog gange endte det dramatisk. Altså med to unger der var sure...
Nå, men nu er det mandag, der er kun en uge til efterårsferien og nogens fødselsdag.

Har du haft en go' weekend?6 kommentarer:

 1. Lyder som en helt igennem hyggelig weekend. Jeg har heller ikke tålmodighed til skak, men synes fra tid til anden, at det kan være meget hyggeligt med et spil. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, godt at høre jeg ikke er den eneste der ikke er så tålmodig. Mindstemanden skal starte til skak morgen på skolen. Det er et gratis tilbud skolen har:)

   Slet
 2. Årh en skøn weekend med mange aktiviteter - og så alligevel ikke. Herhjemme er skak også det store. Ligesom jeres banditter, hygger de sig med det og en sjælden gang imellem, giver det konflikter. Sådan er det vist generelt herhjemme. Vi glæææææææder os til efterårsferien også selvom manden min ikke har fri. God uge. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa, vi kan ikke vente til at holde fri og slappe af:) Mindstemanden starter skak i morgen på skolen. Det er et tilbud de har sådan helt gratis:)

   Slet
 3. Åh jeg prøver altid at snige mig udenom skak. Så hellere en omgang kalaha :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, jeg elsker også Kalaha:o) det spiller vi også tit her:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...