28. oktober 2015

Stadig langt.

Men jeg har altså fået taget hele 3 cm af. Jeg har fået det vasket med tilhørende hovedbundsmassage. Den søde frisør føntørrede det og nu ser det helt glat ud. Det er det langt fra, der er ret så mange krøller i det. Det var der ikke da jeg var barn. Der var mit hår helt glat - først da jeg blev gravid fik jeg krøller. Kommer jeg lidt skum i og krammer det sådan lidt, så kommer der store krøller frem. Det er jeg glad for men synes det ret mærkeligt, at ens hår kan ændre sig så meget.

Har dit hår ændret sig??

7 kommentarer:

 1. Det er skønt at være ved frisør, elsker denne hovedbundsmassage :-) - Når håret er langt har det behov for at få de slidte spidser fjernet, husker det selv fra da jeg havde langt hår. Blev korthåret den 30/12-2014 ;-)
  Jeg har også fået krøller efter fødsler, selv i det korte kan hårprodukter hjælpe "krøllerne" til at give volume de rette steder ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hovedbundsmassagen er det bedste - jeg vil til frisør bare for det:o) Sikke skægt du også fik krøller efter fødsler:)

   Slet
 2. Flot hår, du har! Mit hår er ikke det samme, som da jeg var lille barn, men ellers har det ikke ændret sig meget. Nu, hvor det gråner, bliver det mere 'flyvsk', hvilket min frisør siger er helt naturligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Flysk hår lyder spændende:)

   Slet
  2. og det kunne jeg så ikke stave til men flyvsk skulle der stå:o)

   Slet
 3. Åh det er altså virkelig et lækkert garn du har dig Mette.
  Det skulle vist være meget normalt med det der hår-noget der skifter (dog ikke hos Midterfruen, men hende kan vi ikke regne med). Mit er blevet mørkere og mørkere med årene - og kortere ;o) Endnu ingen grå hår, siger frisøren. Masser af strit, tjavs og sjov dog.

  SvarSlet
  Svar
  1. hi hi nej hun har jo flyvsk hår:o) Min mands hår er også gået fra mørkebrunt da jeg mødte ham, til næsten sort nu:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...