18. oktober 2015

Bogen der fik mig til at huske min barsel.

Blev færdig med denne her bog i går, The rise and fall of a yummy mummy. God, helt vildt nem læsning og ikke noget man skal bruge sine hjerne til som sådan. Tog mig så lige en tur tilbage til mine barselsdage i London med prinsessepigen. Jeg var ingen yummy mummy men jeg mødte flere. Nogen af de legestuer vi kom i, havde flere af dem end andre. Faktisk den der havde flest yummy mummy's, var den danske legestue jeg kom i, i en periode.
Der var rigtig mange danskere i London. Den holdt jeg så op med komme i, da de andre mødre synes det var fedt IKKE at vaccinere sit barn. Nå, men det er jo en helt anden debat.
Tilbage til bogen. Den kan varmt anbefales sammen med en stor kop varm chokolade med skumfiduser i. Måske et lækkert stykke kage til.

Har du hørt om bogen?

Jeg fandt den i en kasse med brugte bøger i England. 3 bøger for et pund!

8 kommentarer:

 1. Denne har jeg ikke læst, og kender den ikke.
  Jeg bliver i krimi mode en tid endnu ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke et godt tilbud. 3 bøger for 1 pund!!
  - lyder som en rigtig god bog for sådan en som mig, der pt. foretrækker let og hyggelig læsning ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Liv jeg kunne got forstille mig, at du vil nyde denne her bog:)

   Slet
 3. Hvad er en yummy mommy? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. En yummy mummy er en der er tynd med det samme efter lige at have født, går i høje hæle, designertøj og aldrig ser træt ud eller har gylp på blusen. Eller det er lidt hårdt riset op :o)

   Slet
 4. Den må jeg læse på et tidspunkt. Jeg har jo en "terrible two-year old" herhjemme, som for tiden synes det er sjovt at sige "yucky mommy" og "dumme mommy". Jeg prøver st få hende til at sige "yummy mommy" i stedet, men kan se i din beskrivelse, at det vist ikke passer ret godt på mig, hihihi...jeg kan faktisk slet ikke huske, hvornår jeg sidst har haft høje hæle på...yikes:-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde ikke den værste to-års alder men da prinsessepigen blev 4 år , var hun rigtig træls i en periode. Heldigvis går det jo over:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...