25. oktober 2015

En ordentlig bunke bøger.

Jeg glæder mig til at komme i gang med at læse dem. Det var svoger og hans  skønne kone der slæbte dem med fra England. De har nemlig lige været her i weekenden, for nogen holdt jo en lille fest i går. Det var forøvrigt rigtig hyggeligt. Nogen fik så mange fine fine gaver og er meget meget rørt. Også meget meget træt men det er der selvfølgelig råd for. Sådan som take away til aftensmad og tidligt i seng, meget tidligt i seng.

Har du haft en dejlig weekend?

9 kommentarer:

 1. Skønt med gæster - og dejligt søndags døgnet er 1 time længere.
  Ønsker dig god fornøjelse her i vinterhalvåret, med alle disse skønne bøger.
  Jeg nyder denne weekend og smagen er fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde:) Det var dejligt med en ekstra time i går:o)

   Slet
 2. Glæder mig at du havde en god fest, haft super selskab og er glade for din gaver. Kan godt forstå at du har brug for at komme tidligt i seng. Og tak, vi har haft en dejlig weekend :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var godt dagen var en time længere i går:)

   Slet
 3. Dælme også en god stak der! Jeg elsker at læse på engelsk og køber som regel altid en paperback eller to i udlandet (de er jo meget billigere end i DK)... Godt at du fik en dejlig fest - må vi se nogle af gaverne? Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bestiller altid mine bøger på Amazon for de er bare billigere:) Jeg fik sofaborde og en ny computer af min familie. Det kan du se her:
   http://hvisvindenvender.blogspot.dk/2015/10/nogle-gange-er-det-okay-musical-og-en.html


   Så har jeg fået vinterjakke af svigermor og min fødselssten. Jeg har fået penge til en lænestol af mandens bror og svigerinde + mandens onkel og tante:) Den kommer en af dagen for jeg har bestilt en. Af mine veninder har jeg fået frisørbesøg og dufte, bukser, armbånd. Manden min og børnene gav mig min ynglingsduft:) Det er meget gaverigt at blive 40år:o) Jeg er i hvert fald blevet rigtig forkælet.

   Slet
  2. Jeg var også helt overvældet af de mange gaver, da jeg blev 40 (i februar). Elsker gaver, så det gad jeg godt blive igen :-) hahaha....

   Slet
 4. Skønt med skønt på :-) Rigtig god læselyst!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak frue. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse dem mens jeg sidder i min nye lænestol jeg lige har bestilt for mine fødselsdagspenge. Den ankommer inden for 2-3 working days:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...