20. oktober 2015

Nogle gange er det okay. Musical og en ny computer.

Lad os starte med min fødselsdagsgave, computeren. Ihhh, hvor er den dejlig og stille. Den gamle lød som en damptromle efter 2 minutters brug. Batteriet virkede heller ikke i den gamle så jeg kunne aldrig sidde i sofaen med den. Det kan jeg med den nye  og den er helt helt stille og pæn og let. Jeg er så glad for den. Ser den ikke fin ud på mine nye sofaborde? De er også en fødselsdagsgave. Sikke forkælet jeg er.
Ungerne havde glædet sig til at komme i skole i går. Prinsessepigen havde glædet sig endnu mere til i går aftes, hvor hun skulle med hendes dansehold ind og se Chicago i Odense. De skulle backstage og så se prøverne bagefter. Vi snakkede med hende om, hvad den handlede om og at den nok ikke var så børnevenlig. Viste hende lidt sange derfra og mente nok hun ville kunne forstå det meste. Faren og jeg snakkede lidt frem og tilbage om det nu også var ok, at være længe oppe på en mandag. Det var jo op og i skole hertil morgen. Vi valgte, at gi' hende lov og hun lovede ikke at være morgensur. Det holdte hun og det havde været en kæmpe oplevelse for hende i går aftes. Hun fortalte og fortalte hertil morgen.
Kender du Chicago?

6 kommentarer:

 1. Tillykke!! Altid skønt med en ny computer :-)

  SvarSlet
 2. Hvor fedt at hun var så begejstret. Og self skulle hun da med - og self overholdte hun aftalen om ikke at være morgensur. Hvordan skulle hun da også kunne være det, når hun havde så meget at fortæller. Hvor var det bare en god oplevelse for hende!
  Og tillykke med både puter og borde. Begge dele er ret fede! Så skønt for dig med en bærbar, som så også rent faktisk er bærbar! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg nyder så meget at have en bærebar computer som rent faktisk er bærebar:o)

   Slet
 3. Dejligt med ny pc - og den nu er bærbar. - Lige lidt info, noget jeg har lært gennemmin arbejdsplads. Når du flytter din bærbar fra A til B skal den være lukket ned. En hdd (harddisk) er som en grammofonplade, en stift den følger en rille. Når du flytter din bærbar i tændt tilstand, ryster du din hdd. og pludselig står den af, og du mister dine data. Husk at have en ekstern hdd, og giv dig tid til jævnligt at tage backup.
  Skønt for prinsessepigen, godt i har fortalt stolpe op og ned om Chicago, hun har dermed set andre ting, dansen og musikken, og set noget hun kan bruge på danseholdet, eller bare til at udvikle sig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet med den bærebar:o) Ja, hun er blevet vældig inspireret

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...