26. oktober 2015

Vi har lavet græskarhoveder i fredags, ungerne og jeg. Det til venstre er mindstemandens, han gik efter the scary look! Prinsessepigens er mere over i den skæve smilende kategori. De stod med lys i, da svoger og svigerinden ankom sent fredag aften.
Manden og jeg gik pænt tidligt i seng i går eller klokken 22 var egentlig 23, så tidligt var det jo ikke. I dag er jeg ikke så træt men kan da godt mærke, at weekenden har været fyldt med mennesker og hygge.
Jeg har fået en lænestol (af den engelske del af familien) som jeg bestilte i lørdags. Den skulle meget gerne ankomme, om ca. 2-3 arbejdsdage. Ih, hvor jeg glæder mig. Jeg skal nok vise den frem når den er ankommet.
Mine søde veninder gav mig med et frisørbesøg så på onsdag, skal jeg ha' klippet lidt i alt det her hår. Førbilledet er det her og så viser jeg efterbilledet på onsdag eller torsdag.
Jeg er blevet så forkælet med et væld af gaver, at det altså ikke har været så slemt at runde et skarpt hjørne. Selvom jeg fniser lidt ved tanken om, at jeg på papiret er voksen. 

4 kommentarer:

 1. Hold da op et flot langt hår du har Mette. Wow! Jeg glæder mig til at se hvad frisøren gør ved det. Uanset, så gror det jo ud igen - som min frisør siger, hver gang hun igen har eksperimenteret med min frisure (senest hentehår).
  Skønne græskar. Vi har ikke været i gang. Ved heller ikke om vi kommer det i år. Det er faktisk lidt ærgerligt, for de er så hyggelige, selvom jeg nok synes at mindstemands græskar bestemt er lidt scarry ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak:o) jeg tror bare det skal studses lidt og måske etageklippes lidt mere. Vi må se, hvad der sker:)

   Slet
 2. Det er så hyggeligt med lys i græskarhovederne - Det hygger.
  Dejligt med forkælelse. Men det med at være voksen, hm......, godt du skriver på papiret (troede først det var når man runder de 50 (60) ) - Jeg forsøger at efterleve en standard teori med en trediedel barn (legebarnet), en trediedel forældre (mor), og en trediedel voksen, tror den sidste er mindre og det er mangler der er fordelt på de 2 andre ;-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...