6. oktober 2015

Jeg har haft den på næsten hverdag siden.

Det er denne her lækre poncho Liv har hæklet og jeg måtte købe af hende. Den er så lækker at have på og den passer til det meste. Eller det synes jeg.
Nu det fra i dag af skulle blive noget køligere, vådere og mere blæsende så kommer jeg helt sikkert til at ha' den på endnu mere. Den er så hyggelig.

Som jeg skrev i går, er mindstemanden jo blevet helt bidt af en gal skakspiller. Heldigt for os så har skolen skakundervisning helt gratis. Det er en tidligere elev der underviser dem og han er amazing til det der skak. Mindstemanden glæder sig og jeg har advaret ham, at muligvis har manden og jeg lært ham skakreglerne forkert eller anderledes. Vi er jo ikke så sikre i det.
Nå, men fra kl. 14 til 16 i morgen vil mindstemanden være at finde i et klasselokale med en masser andre børn i forskellige aldre og med en hel masse skakspil.

Jeg vil til gengæld være at finde herhjemme med min bog (medmindre der er andre vigtigere ting der skal ordnes men det er der nok ikke) for jeg kan næsten ikke ligge den fra mig. Der kommer omtale når den er læst færdig.

Nu vil jeg rører i min kartoffel/broccolisuppe som simre på komfuret. Lige vejr til suppe sådan som det blæser i dag, ik'?

10 kommentarer:

 1. Det bliver spændende for mindste manden. Har læst om noget der hedder skoleskak, mindes det var noget med de træner sammen i skolen, og de skoler der er tilknyttet laver så nogle sammenkomster, hvor eleverne spiller mod hinanden, og der så bliver både en skolemester, og en mester på landsplan til sidst. Nu skal der først øves en masse, før mesteren bliver skabt :-)
  Lækker poncho - den bliver med garanti brugt flittigt, især når du hygger med en bog, eller her bag bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, har hørt om det der skoleskak. Jeg ve dikke om vores skole er tilmeldt men nu skal der i hvert fald øves:o)

   Slet
 2. Det bliver da sejt at få en lille skak-mester i huset :-) Men det betyder vel, at du og din mand bliver nødt til at tage jer sammen og blive gode til skak i en fart, så I kan give den unge mand et ordentligt modspil? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. øh jaaaa, det må vi vel:o/ måske mindstemanden ikke vil spille mod os:o)

   Slet
 3. Virkelig lækker poncho, den forstår jeg godt du er glad for :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Den er så lækker at have på.

   Slet
 4. Hvor er det en fin poncho, og den klæder dig så godt! Håber også mine piger finder interesse i skak, når de bliver lidt større:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Jeg er så glad for den. Skak er godt jeg er bare ikke så go' til det:) Noget med tålmodighed.

   Slet
 5. Er bare virkelig glad for at du bruger ponchoen. Tak :o)
  Som du ved, så er skak også et hit her. Det er lidt sjovt det med skakreglerne, for den svipsede vist herhjemme, hvor morfar fik sat skik på dem under sidste besøg. Hahahaha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt morfar lige kunne få på plads, det med reglerne:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...