1. oktober 2015

Arbejdsmandsbukser.

Vi har en sti lige bag huset som ungerne kan cykle, skate, løbe på rulleskøjter og løbehjul på. I de dage her, hvor solen skinner og vejret er fantastisk bliver den brugt meget. På billedet er det mindstemanden der suser afsted i sine nye fede jeans med seler. En af de få ting han fik ud af prinsessepigens og min shoppingtur i lørdags. Han kalder dem arbejdsmandsbukser - jeg synes han ser helt absurd cute ud i dem og med hans nye (cansvassko til 40kr som moren var tvunget til lige, at købe. Helt ærligt for 40kr er det jo ulovligt ikke at købe dem, ik'? Og solen skinner jo!) kondier på til.
Selerne hænger når han skal være cool. Det har han forklaret mig med bestemthed i stemmen, så jeg ikke er tvivl og ikke kommer til at sige forkert.

Det dejlige vejr skulle holde i hvert fald 5 dage mere, så det vælger vi at glæde os til. Det er jo snart weekend og manden og jeg glæder os til vores brunchdate på lørdag. Det er vores bryllupsdagsgave fra min mor. Hun er så go' til det med gaver vi kan bruge mens hun lige passer ungerne.

Skal du noget her i weekenden?

Uh, glemte det næsten. Der er nu en bogliste øverst eller du kan trykke på linket her.

4 kommentarer:

 1. Tak for en fantastisk ide, din mor gør sig i. Jeg tager den til mig, altså den del med at sige jeg vil babysitte, så de kan gøre hvad de vil etc.
  Skønne bukser til mindstemanden, kan hører han ved hvad der er cool ;-)

  Tror min weekend bliver en af de der stille og meget langsomme. En weekend hvor der er både praktisk og masser af selvforkælelse. Der er nemlig dejlig luft i kalenderen, så jeg har mulighed for bare at gøre det der er godt for mig. (Afslapning og optankning af energi)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme:o) Manden og jeg får altid biobilletter med tilhørende babysitting til fødselsdag eller jul. Vi elsker det og så husker vi også, at komme på date og nyde hinanden:o)

   Slet
 2. Synes også det er cool med selerne ned :o)
  Tak for den fine fine bogliste, er så glad for den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Seler er seje:o) Var så lidt med bogliste. Det var jo dine rigtige gode ide:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...