27. oktober 2015

Bøger hun skal læse engang.

Jeg fandt en masse bøger da jeg ryddede op forleden. Det er bøger jeg håber prinsessepigen vil læse en dag. Jeg har læst flere af dem flere gange og husker dem. Jeg har kigget lidt i dem igen og synes ikke, at de på nogen måde virke 'out of date' men det bliver bøger vel heller ikke??
Har du læst nogle af dem?

Eftersom jeg har fået mig en ny lænestol (den skulle gerne meget snart blive leveret) så har prinsessepigen arvet vores fra stuen. Den udgør det bedste læse/hyggehjørne under hendes seng. Hver aften sidder hun og læser der, inden sengetid.

Læste du meget som barn/ung?

8 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk kun læst Bridget Jones. Nogle af de andre kender jeg af titel, men jeg har aldrig læst dem.

  SvarSlet
 2. Dejlige bøger. Har læst Bridget Jones, Nynne, Hanne Vibeke Holst (læst alt hun har skrevet), Bjarne Reuter er også et hit, har ikke fået læst alle Tina Bryld, nåede et par stykker, husker ikke titlerne, det var sammen med yngste (hun var ordblind blev først accepteret i 9 kl. - det var først som 22/23 årig hun fik den rigtige hjælp - i dag er hun kun langsom læser - og er i gang med bachelor opgaven som pædagog - færdig til feb. 2016).

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke flot hun snart er færdig md sin Bachelor:o)

   Slet
 3. Tine Bryld serien om Liv har jeg læst som ung. Den er god - og jeg tænker at den stadig er relevant. Nynne og Bridget Jones har jeg også læst, lidt i den lette genre, men det skal der jo også være plads til :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg husker bøgerne som gode ungdomsbøger:) Jeg var især glad for at læse Trine Bryld.

   Slet
 4. Fornemmer lidt en kærlighed til Trine Bryld i din ungdomsbogsamling. Jeg er så gammel, at jeg end ikke husker hvad jeg har læst. Helt sikkert nogle af dem på billedet ... tror jeg. Arj det må jeg da have gjort. Tror jeg ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kunne godt li' Tine Bryld. Måske jeg skulle læse noget af hende igen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...