21. september 2015

Vi fik en ny eller rettere en anden.

Så fik vi skiftet familiebilen ud med en anden. Vi havde ligesom følt lige siden, den ikke var til at stole på mere og den også ligesom gik i stykker på vores ferie, at vi nok var klar til en anden. Det blev i fredags vi byttede den til en anden og bedre. Der er altså et eller andet over det der med, at få en ny bil eller nyere bil. Denne her kan alle mulige smarte ting og har endda A/C så nu skal vi ikke køre i en brand varm bil på ferie mere. Den er lige blevet serviceret på alle leder og kanter men når det er tid igen, så kan vi køre den tilbage til dens hjemby (vi købte den i Odense) så den kan få service og undervognsbehandling.
Her skulle det være et godt sted for undervognsbehandling i Odense.
Det er den yngste bil vi nogensinde har ejet og den er rigtig fancy, synes vi. Ungerne synes den er så sej og prinsessepigen fandt et rum under måtten foran bagsæderne, hvor man lige kan putte sine sko ned. Jamen, jublen ville ingen ende tage. Nu er det også slut med riskager og kiks i bilen. Den skal holdes fin og ren. Yeah right lad os se, om det holder. Det gør det, siger manden og konen nikker.

Indlægget er lavet i samarbejde med Dinitol men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her

6 kommentarer:

 1. Det er så skønt at skifte en ældre model ud med en nyere, om det er en helt ny, eller en lidt brugt model er underordnet, det er en ny for jer ;-)
  Intentionerne er der omkring riskiks etc. Det bliver spændende at hører om det holder ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er ny for os og vi nyder det. Det med riskiksne må vi se, hvad der sker på længere sigt:o)

   Slet
 2. Tillykke med den nye dyt :-) Ja, hvorfor ikke køre udenbys for at handle bil? Der er ellers en rigtig god bilforhandler i jeres by. Der kommer vores fra, selv om vi bor i Midtjyllands største bilforhandlerby. Og sådan er der så meget ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor skægt I handlede bil i vores by:) Ingen af forhandlerne her havde noget der passede os men Odense er jo heller ikke så langt væk. Og tak, vi er mægtig glade for den nye dyt:o)

   Slet
 3. Tillykke med dytten. Det er bare så skønt. Og yeah right mht. kiks uzw ... :o)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...