14. september 2015

Bitte små ting.

Min svigerfar anbefalede mig denne her bog han havde læst, The Miniaturist hedder den. Jeg bestilte den helt uden at have sat mig ind, hvad den egentlig handlede om. Jeg har haft den liggende et stykke tid for jeg havde læst bagpå bogen, hvad den handlede om og den forgik i 1600 tallet. Det fangede mig ikke lige umiddelbart så den har som sagt ligget på boghylden i noget tid. Nu har jeg lige læst den færdig i går (der er ikke noget som en søndag formiddag i nattøj med en go' kop kaffe og regnen der trommer mod ruden) mens ungerne legede og underholdte faren. Den var bare så go'.
Første kapitel trak godt nok lidt tænder ud og jeg var sådan hmmm....
Er det her mon mig? Men allerede i andet kapitel blev jeg fanget og har speedlæst bogen. Jeg kan varmt anbefale den og er såååå glad for jeg ikke stoppede efter det første kapitel.

Har du hørt om den? Måske læst den?

6 kommentarer:

 1. Aldrig hørt om den. Men kan lide titlen :o) og din anbefaling lokker jo lidt ...

  SvarSlet
 2. Faktisk har jeg haft den liggende siden jul, hvor jeg ønskede mig den pga anbefaling fra Mia - http://miafolkmann.blogspot.dk/. Men jeg er aldrig kommet i gang med den. Nu skal jeg lige have læst mig igennem The Husband's Secret (som stadig ikke rigtigt fænger), og så kunne det jo være, at jeg skulle finde The Miniaturist frem. Nu skriver du jo også, at den er god :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor sjovt du også tøvet med at læse den. Nå, men den er go' - Glæder mig til at høre, hvad du synes om den:)

   Slet
 3. Dejligt med bog anbefalinger. Trækker dog lidt på det,vil aldrig komme gennem den, hvis ikke den er i en dansk udgave. Er for meget analfabet på alle andre sprog end dansk, og nogle vil måske mene den er lige så gal med det danske ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha :o) tror den findes på dansk:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...