11. september 2015

Vi blev helt overrasket i morges, ungerne og jeg over det allerede er fredag. Glædeligt overraskede! Vi synes ugen er fløjet afsted, ikke at vi har lavet så meget og så alligevel har vi. Springgymnastik er startet for begge unger og også dans for prinsessepigen.
Vi var på biblioteket i går for at låne Brødrene Løvehjerte. Prinsessepigen skal med resten af 4 årgang i Odense Teater i november og se Brødrene Løvehjerte der. Jeg så filmen som barn men har faktisk aldrig læst historien. Jeg glæder mig til at læse den sammen med prinsessepigen og jeg har advaret hende, at der måske bliver tudet lidt. Jeg har aldrig glemt der, hvor brødrene hopper ud af vinduet. Det står bag på bogen så jeg har ikke ødelagt noget for dig, skulle du ikke have lave læst bogen eller set filmen.
I morgen har mindstemanden en fødselsdagsfest han skal til men ellers skal vi faktisk ikke det store her i weekenden. Eller det siger jeg nu for jeg synes altid det ender med, at vi har lavet uendeligt meget. Nå, men lad os nu se.

I ønskes alle en dejlig fredag og en fantastisk weekend. Hvad skal du lave?

10 kommentarer:

 1. God weekend til dig og dine - her står den på opgaveskrivning, vasketøj og kaffe hos sviger på søndag. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Birgitte:)

   Slet
 2. Hun er da skøn hende der rulleskøjtepigen :-) Rigtig god weekend Mette!

  SvarSlet
 3. Og god weekend til dig og din familie. Det kommer nok til at afhænge lidt af vejret, hvad jeg skal lave. Jeg har stadig umalede døre ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak frue. Lige nu skinner solen her så måske du får malet vinduer:)

   Slet
 4. Jeg ønsker også lige dig og familien en dejlig weekend.

  Minderne omkring Brødrene Løvehjerte, tror denne bog er fast læsestof, mindes alle 4 har været den i gennem, dog var det kun 1 af de 4, hvor det passede med en teater opsætning, vi forældre var med, så skønt, og jeg nød disse ture, savner det lidt, håber børnebørnene vil have mig med ;-)

  Husk lige kleenex - de bliver brugt flere gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Vi har læst de første 3 kapitler og der var brug for kleenex:)

   Slet
 5. Håber i stornyder weekenden :o) og rigtig god fornøjelse med Brødrene Løvehjerte. Jeg så den da jeg var alt for lille til at være i bio og se noget sådant. Har aldrig hverken læst eller set den siden :o(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så også filmen da jeg var ret lille. Det er første gang jeg læser bogen. Både prinsessepigen og jeg nyder den. Den er sørgelig i starten men også go. Prinsessepigen glæder sig rigtig meget til at se teaterstykket. Jeg gad godt med men det er ikke for forældrene :/ og tak, vi nyder weekenden:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...