20. september 2015

Food Festival.

Hele ugen har der været Food Festival i byen med mad fra en masse europæiske lande. Vi tog derned lørdag formiddag og især den engelsk fudge, var der nogen der havde glædet sig til. Faren og prinsessepigen skulle da selvfølgelig også ha' både med bubblegumsmag, banansmag, chokolade/smatiessmag og den klassiske vaniljesmag. De kunne sagtens have fyldt mange flere smage i posen men bestemmeren sagde nej! Vi skulle jo også lige tjekke den lækre Fish and chips bod ud. Uhmmm....duften er så go' og det var ligesom, når vi får en gang fish and chips take away hos farmor i England.
Den næste stand vi selvfølgelig skulle besøge, var den hollandske for manden har jo boet der i 4 år som teenager. Han har fortalt os om poffertjes (små lækre pandekager) så mange gange. Ungerne så til med stor interesse, da den hollandske ret så underholdende kok lavede dem. De smagte også fantastisk. Mindede lidt om pandekager/æbleskiver men sig ikke til manden, at jeg synes det. Han mener de er unikke og han har nok ret.

Der var også masser af andre boder fra Italien, Polen, Spanien, Tyskland, Finland. Det var et rigtig fedt koncept byen havde lavet. Håber det er noget der kunne blive en årlige tilbagevendende ting.

Har I haft en Food Fetsival, hvor du bor?

4 kommentarer:

 1. Et skønt arrangement. Selvfølgelig skal poffertjes smages, og andre nationale goder fra de forskellige boder.

  Vi har et noget lignende arrangement her i byen, men tror jeg er blevet snydt i år, enten har jeg ikke set det var her, eller det kun er hvert 2. år, bare min hukommelse der er lidt svækket ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt med sådan en madfestival. Sikker på det er hvert andet år i jeres by så du har ikke misset den i år;o)

   Slet
 2. Det lyder da som en rigtig dejlig oplevelse. Ærgerligt at man ikke lige bliver udstyret med en xtra mavesæk til sådan et arrangement ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Liv det ville have været rart for uhmmm... der var meget lækkert:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...