1. september 2015

Madpakker. Du enten elsker eller hader dem.....

Prinsessepigen valgte den store grønne madkasse, da der skulle vælges madkasser. Vandflasken ligger i, der er to små rum til frugt og nødder. Det store rum kan sagtens både have en lækker bolle med pålæg og rugbrødsmadder. Jeg synes den fylder frygtelig meget i tasken - prinsessepigen synes den fylder lige tilpas. Det vigtigste er nu, at maden der lægges i stadig er lækker når den skal spises.
Mindstemanden valgte den lidt mindre blå madkasse. Der stadig rigtig go' plads i den og maden holder sig frisk. Der er adskilte rum så han kan både have rugbrødsmadder og pasta med.
Begge unger spiser næsten altid alt deres mad og jeg nyder hver morgen, at smøre madpakker. Har vi rester fra aftensmaden spørger jeg dem, om de vil ha' det med. Eller vil de hellere have en sandwich med tunsalat? De vil som regel have forskellige ting, hvilket er helt fint. Frugt og grønt er der altid masser af i madpakken men om det lige er pasta, en bolle, pizzarest, tunsandwich eller rugbrødsmadder der også skal med, er meget forskelligt.
I prinsessens klasse har det et køleskab men hun bruger det ikke. I mindstemandens klasse har de ikke et men mindstemanden har endnu ikke brokket sig.
Vi købte de her madkasser i Wilkenson i England, da vi var på ferie. 

Jeg elsker at smøre madpakker og gør det altid om morgnen mens ungerne spiser morgenmad. Jeg spørger dem altid, hvad de vil ha' i og tit får vi en hyggelig mad-sludder. Jeg kender flere, der ikke forstå jeg elsker det for de kan simpelthen ikke fordrage det der madpakkesmørring.

Hvad med dig?? 


12 kommentarer:

 1. Jeg vil ikke sige, at jeg elsker det... Men jeg hader det heller ikke. Det skal jo bare gøres. Ungerne har ét rum og tingene bliver så pakket ind hver for sig. Dog altid med rugbrød, for ellers kan de ikke holde sig mætte :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, indpakning hver for sig er vigtigt. Ellers bliver maden hurtigt ulækker:)

   Slet
 2. Jeg elsker Sistemas madkasser og er allerede helt hooked på den grønne, du viser. Den ser smart ud, men hvis den er større end "cuben" (som vi også har derhjemme. Tre af dem, tror jeg endda), ved jeg ikke helt, om den kan være i skoletasken. Men den ser VIRkelig fiks ud. Indtil videre holder jeg også rigtig meget af at smøre madpakker og gør det, lige som dig, om morgenen, når børnene spiser morgenmad eller er lige ved at få øjne. Rester er ikke et hit hos skolebarnet endnu, men af og til lykkedes det mig at snige nogle med. Og som regel er det hele spist (med mindre jeg har været for gavmild med formiddagsmaden - så er madkassen nærmest urørt. De to spisepauser ligger ret tæt på hinanden, nemlig).

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er længere en cuben og jeg synes den fylder rigtig meget. Prinsessepigen synes den passer fint i tasken og hun finder altid plads i tasken. Også selvom hun nu går i 4 klasse og har flere bøger:)

   Slet
 3. Jeg er heller ikke vild med det. Mest op til, når jeg er igang er det meget hyggeligt at hitte på. Vi bruger også sistema. Kan ikke huske hvad den hedder, men med 2 små rum til snacks og ungerne har i hvert deres farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er smaddergode de her Sistema. Jeg havde ikke set dem før vi fandt i sommer:)

   Slet
 4. Hader det! Har udliciteret! Andres problem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi:) Lyder som en go' plan:)

   Slet
 5. Hader madpakker! Det gør Donnaen desværre også, og det er jo hende, der skal spise dem, så det er en daglig kamp :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv træls:/ Håber Donnas skole har en ordenlig frugtbod:)

   Slet
 6. I dag, nu hvor det kun er til mig selv bliver det alt for ofte sammenlagt rugbrød med ost eller lignende, jeg er ikke god til dag, nok fordi jeg har svært ved at nyde den medbragte mad.
  Jeg husker vi hyggede med det mens aftensmaden blev lavet. Børnenes far mødte kl. 6.40. Han havde kørelejlighed, og jeg afleverede børn, (4 stk) - vores børnehave åbnede senere end vores behov, så jeg afleverede vore børn i dagpleje, og en stor skolepige hentede dem og fulgte dem i børnehave, hvor jeg hentede dem om eftermiddagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk heller ikke go' til at lave en lækker madpakke til mig selv - kun til ungerne:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...