23. september 2015

Det kunne være en poncho.

Ligesom den Liv (det bliver lige i et andet blogindlæg I ser den og høre mere Livs lækre poncho som nu bor hos mig) har hæklet. Farverne på billedet er nogen af mine ynglings farver. Lige de her lækre farver fra Drops Design. De er så smukke og de har rigtig mange andre farver også. Når jeg ser garn, ville jeg ønske jeg kunne strikke og planen er også, at jeg skal prøve igen. Jeg kunne nemlig engang godt strikke og var endda med i en strikkeklub (eller det vil sige, at jeg mente jeg kunne men de tre andre i strikkeklubben dengang vi gik i 5 klasse, var ikke enige) og de firkanter jeg strikkede, blev ikke udvalgt til det tæppe der skulle laves. Der blev endda nævnt noget om, at mine firkanter ikke var rigtige firkanter. De blev enstemmigt udelukket og derefter gav jeg op og lod min mor om strikkeriet.
Jeg har over årene prøvet engang imellem, at lære at strikke igen. Det går aldrig efter hensigten men jeg har jo som nævnte længere oppe faktisk planer om igen, at prøve. Runder jo et skarpt hjørne og bliver voksen snart. Så kan jeg da vel også lære at strikke, ik'?!

Kan du strikke?? 

 Indlægget er lavet i samarbejde med Kukuk.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre farver i Lima uld. Skal i gang med at strikke endnu et par hjemmesko, til endnu en pige. Og der tror jeg da nok at disse farver ville falde i god smag. Og self skal du i gang med strikkeriet. Jeg kommer gerne forbi med garn og pinde :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, du skal være så velkommen:) husk du også skal lærer mig at strikke:o) Jeg er også helt vild med de farver. De er så flotte.

   Slet
 2. Dejlig farver, måske skulle der findes en dejlig begynder opskrift til dig.
  Ja, jeg strikkede lidt af hvert i mine unge dag. Pludselig kom en tennisalbue i vejen. Troede aldrig jeg ville komme i gang igen.
  Jeg fik gang i pindene i vinter (desværre kom der en down tur) så tingene blev ikke færdig. de ligger næsten færdig. Det var ikke tennisalbuen der stoppede min proces, det var mere, hvad gør jeg nu, kan ikke forstå det der står etc. (manglende koncentration - det var ikke afslappende).
  Jeg vil gerne i gang igen, til alle børnebørnene og til mig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil rigtig gerne i gang med at strikke men jeg har brug for et meeeeeget tålmodigt mennesker kommer og lærer mmig det:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...