25. september 2015

Et lille køkken i de skønneste farver.

Jeg kan godt falde helt i svime over de her søde små køkkener til børn. Prøv lige at se de her. Prinsessepigen og mindste manden leger ikke med sådan noget mere og de var faktisk aldrig så interesseret. Jeg var men da ungerne ikke havde den store interesse, havde de bare et lille trækomfur i en periode. Det stopper mig nu ikke fra, at kigge billeder og sådan en gang i mellem. Det kan jo også være vi får en kusine eller fætter på et tidspunkt, man ved aldrig. Så kan jeg jo gi' sådan en fint lille køkken her i gave, ik'? Man kan købe nogle rigtig lækre nogle her.
Da jeg for snart mange år siden arbejde i en børnehave i London, var min ynglings-oprydnings-ting the home corner. Når vi ryddede op sidst på dagen, var det der jeg ordnede. Jeg har også fået servet mange måltider der, af de søde børn jeg passede. Der er ikke noget som en omgang english breakfast i plastik og i meget strålende farver.

Leger din børn med legekøkkener? Eller har de gjort?

 Indlægget er lavet i samarbejde med elverborn.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her

2 kommentarer:

 1. Det er spændende med alle de realistiske lege øer der findes, såsom legekøkkener.
  Mine børn havde ikke meget legetøj, de skabte det selv, benyttede naturen. Der er 9½ år mellem ældste og yngste, og vi var ude hos dem. Et par af favoritterne var grønsags hotdog, salatblade, med en gulerod, og drysset med krydderurter og bær, en anden var brændælde suppe, og snobrød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi har også siddet mange timer i haven og 'spist' forskellige mudder-brændælde- sand retter:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...