15. september 2015

5 ting du ikke behøvede at vide.... Jo, jeg er sikker!


Jeg synes da egentlig lige, at jeg ville give jer nogle oplysninger om mig som I helt sikkert ikke har behov for at vide.
Nu er I advaret...
Jeg blev stærkt inspireret af bloggen familiefletninger. Hendes oplysninger er nu mere interessante.

Nå men, here goes....

1: Ondskabens Øjne er den film jeg har set allerflest gange og jeg bliver aldrig træt af, at se den. Det er jeg helt sikker på.

2: Jeg kan ikke lide (muligvis mere sandt, at skrive h....) helt almindelige kogte kartofler. Jeg spiser gerne kartofler i alle mulige andre afskygninger bare ikke kogte. De vokser i munden på mig.

3: Roman Abramovich (det er ham der ejer den engelske fodboldklub Chelsea) har skrevet sin autograf på min højgravide mave (det var prinsessepigen der lå derinde) da manden og jeg havde sæsonbilletter til Chelsea i 2005. Det var tider dengang i London!

4: Min mand og jeg var til køreprøve den samme dag helt nøjagtigt. Jeg i Danmark i snevejr og manden i England i regnvejr. Vi bestod begge. Det var mange år før vi mødte hinanden.

5: Jeg kan synge - ret godt faktisk men jeg kan ikke læse noder. Som i: jeg er nodeblind (er der noget der hedder det?) Manden kan spiller 5 instrumenter, kan synge og læse noder. Han griner lidt af min nodeblindhed men når vi spiller og synger sammen betyder det jo ikke noget. Så læser jeg jo bare teksten og melodien kender jeg som regel.

Hvad siger du så?? Det er da vist den mest ubrugelige viden du længe har læst dig til! Hvis du altså nåede hertil....

14 kommentarer:

 1. Sejt med autograf på maven. Lyder som en god tid i England. Jeg er desværre lidt en kylling hvad uhyggelige film angår, så selv om jeg har set den, så opsøger jeg den ikke flere gange, hvilket resten af husets voksne beboere synes er ret ynkeligt ☺. Og tak for de søde ord. Jeg synes dine er gode og så er det altså sjov læsning om hinanden. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Dorte:) Ja, jeg elskede at bo i London:) 7år nåede jeg at bo der og begge børn er født der:) Jeg er heller ikke så go' til gyser film men lige Ondskabens Øjne elsker jeg. har set den flere gange alene endda:)

   Slet
 2. Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste som har det svært med kogte kartofler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tak fordi du heller ikke kan li' kogte kartofler. Føler for det meste jeg er den eneste:)

   Slet
 3. Fuldstændig ubrugelig viden, men ret sjov ;-) Synes nr 3 er sej, og nummer 4 er virkelig mærkelig på den sjove måde. Hvilket sammentræf! Jeg har aldrig set Ondskabens Øjne - og skal heller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mærkeligt sammentræf da vi ikke er lige gamle men det må jo helt sikkert betyde, at vi 'is so meant to be' tror du ik'?

   Slet
 4. Hvem i al verden går dog rundt og husker på datoen for ens køreprøve. Ja altså ud over jer to så?! Det er da weird. Og mærkeligt sammentræf. Er på ingen måde fan af ondskabens øjne. Really Mette? Men tak for fuldstændig helt og aldeles komplet ubrugelig viden. You made my day :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen velbekomme kære Liv. Altså det med kørekortet opdagede manden kort efter vi blev kærster. Det synes vi begge var noget så romantisk :)

   Slet
 5. Om det er ubrugelig viden, måske for andre. Fik en tanke da jeg læste, hvor vigtigt det er at vide du ikke er glad for kogte kartofler, hvis jeg nu vælger at invitere dig til middag, er det jo dejlig viden, så kan jeg jo lave et alternativt.
  Din glæde for fodbolden og R.A. betyder noget specielt for dig, så ved den der taler med dig, at R.A. betyder noget helt specielt.
  Kunne fortsætte, det kunne du med garanti også,
  For mig betyder de små ting meget mere end det der står på et CV.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, sikke en smart måde lige, at vende det på. Tænkte slet ikke over det på den måde:o) Du har så evig ret i, at de små ting betyder meget mere:)

   Slet
 6. Uh jeg er enig med nr. 2. Har fået det alt for meget i min barndom. Er de kolde på et stykke rugbrød, så er det ok. Varme kogte (og endnu værre, med brun sovs) så spiser jeg det kun nødtvungent. Pænt irriterende at have det sådan omkring juletid i DK. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tak Birgitte for du heller ikke kan li' kogt kartofler:) Ja, det er lidt træls omkring jul. Heldigvis er det kun hvert andet år for mig. De andre år er vi i England og der er der roasted potatos og dem kan jeg godt spise:)

   Slet
 7. Jeg kan simpelthen ikke få helt alm kogte kartofler ned! Som dig spiser jeg alle andre versioner. Elsker en kartoffelmad dagen derpå, men varme! Nej tak :-/ manden er ikke helt tilfreds, da han elsker kartofler.

  Og altså! Hvor er det sjovt I har taget køreprøve samme dag - helt klart "so meant to be! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak tak tak Karina, for også at ikke ku' li' kogte kartofler. Jeg føler næsten det er helt ok nu:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...