6. september 2015

"Se lige, hvor højt oppe jeg er"


Heldigvis kunne jeg ikke se ham for de var godt gemt inde i skoven. Faren kunne og tog selvfølgelig et billede så jeg også kunne se det. Det havde han ikke behøvet - jeg behøver ikke bevis på, hvor højt mindstemanden kan klatre. Jeg behøver heller ikke faren og mindstemanden fortæller mig det. Jeg er yderst tilfreds med uvisheden om træ-klatring-højt-oppe. Synes du jeg er pylret?? Så siger vi det men har du da lige set, hvor højt oppe han er??

Fødselsdagen i går gik godt trods regnbyger (tv2's vejrapp sagde ingen regn mellem 11 og 14 - ja, den løj jo så) heldigvis var ungerne ligeglade. Nogle af dem valgte at spise mens der var regnbyger men de fleste legede bare og havde en fest. Prinsessepigen havde en dejlig dag og det var jo det vigtigste.


Var vi trætte i går da vi kom hjem? Ja, en anelse. Nå, ja og undskyld til alle jer der troede på mig, da jeg lovede tørvejr mellem 11 og 14 i går. Altså det var jo ikke kun min skyld......

8 kommentarer:

 1. Lyder som en helt igennem dejlig dag - regn eller ej :-). Kh Dorte

  SvarSlet
 2. Ja, det må du nok sige; jeg havde jo taget malergrejet frem! Eller det havde jeg så ikke, men jeg sendte jer en tanke og håbede, at I havde bedre vejr end os. Det tror jeg, at I havde. Heldigvis. Ja, du er pylret. Det er en mor-ting at være pylret. Og en far-ting ikke at være det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var heldigvis kun byger og børn er jo ligeglade:) Ja, det er nok en mor-ting det der pylren....:)

   Slet
 3. Ja tak for det 'tørvejr' tsk tsk. Bruger selv yr.no app'en, den viser sig ret ofte at have ret :o)
  Godt i havde en dejlig dag - selvfølgelig havde i det. Og nej du er ikke pylret. Bedre ikke at vide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry.... Bruger din app næste gang.

   Slet
 4. Det med drengelege har jeg altid haft det svært med, synes de er alt for voldsomme , altså alt for pylret, så jeg forstår dig, godt vi ikke blev overhældt med billeder i tide og utide ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne også sagtens undvære billeder når mindstemanden laver sine vilde hop/klatre/spring you name it;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...