4. september 2015

Endnu en fødselsdagsfest i naturen.

Her er noget af slikket der skal i slikposen til ungerne i morgen. Det er ikke naturligt men så usundt som det kan blive. Festen skal holdes i naturen men mad og drikke, er nok ikke helt med på den. Ja, vi går all in når der holdes fest med sodanvand, kage, hvidt brød, chips og slik.
Jeg er lige blevet færdig med at pakke de 20 slikposer og nu mangler der faktisk kun kagen. Den bager manden når han kommer hjem og så er alt klar. Jeg har aftalt med vejrguderne, at det ikke regner i morgen mellem 11 og 14.
Vi skal samme sted hen som vi var for et par uger side, da vi holdte fødselsdagsfest for mindstemanden. I morgen er prinsessepigens klasse der kommer og hun glæder sig.

Hvad skal du lave i morgen mellem kl. 11 og 14 når nu jeg har bestilt tørrevejr??

8 kommentarer:

 1. Ihh... lyder som en fest lige efter vores smag - vi går også altid all in - skal der være fest, så lad der være fest! ;)

  Hmm... når nu du har været så fantastisk at bestille tørvejr, så vil jeg udnytte det til at få klaret haven til efterår/vinter (et af punkterne på to-do listen for september :) Manden er faktisk tyvstartet og er i skrivende stund ved at klippe hækken en sidste gang i år ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Go' havedag og hækkeklipining:)

   Slet
 2. Ha' en skøn fest. Og tak fordi du har bestilt tørvejr, det bliver dejligt ovenpå det vådt i vådt vi har haft i dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tørt blev det ikke helt i dag men det var nu fint nok og unger havde en fest:)

   Slet
 3. God fest og ja tak til tørvejr. Skal til familiefest i Slagelse i have med telt! Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Jeg kunne vist ikke helt holde det med tørvejr for her har det regnet on and off i dag. Ungerne havde nu en fest alligevel:o)

   Slet
 4. Godt børnene morede sig, så skidt pyt med vejr og vind.

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...