28. september 2015

Bare tøserne!

Vi havde et par gavekort der brændte i lommen - I kan sikkert gætte hvor de skulle bruges - så lørdag formiddag smed faren og mindstemanden os af inde i byen, mens de selv kørte i den nærliggende skatehal.
Prinsessepigen og jeg brugte laaaaaaange tid og fik fyldt en hel pose med lækre ting. Mest noget til tøsen men det blev også til lidt til mindstemanden.  Jeg fik ikke noget selvom prinsessepigen hev flere ting frem hun synes jeg skulle ha'!
Da faren og mindstemanden hentede os igen, havde prinsessepigen lidt af sit nye tøj på. Hun nåede i løbet af lørdagen, at skifte tøj en 7-8 gange, sikkert flere gange men det var de gange jeg så. Alle muligheder med de nye ting skulle afprøves. Mindstemaden blev glad for sine bukser og to t-shirt men prøve det, gad han altså ikke lige.
I dag har han så de nye bukser på og de passer fint.

Hvad har du lavet her i weekenden?


8 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig shoppe-tur. Min ældste er 14 år og er vokset fra H&M, så en shoppetur kan ende med at blive en temmelig dyr affære...
  Og jeg har lavet absolut intet spændende denne weekend, skolearbejde og vasketøj og besøg hos mormor.
  Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Besøg hos lyder hyggeligt:) Jeg frygter også lidt når det ikke skal være H og M mere:)

   Slet
 2. Lyder så hyggeligt med en tøsetur :) og er sikker på drengene også nød deres tid. Her står den også jævnligt på h&m ture - er glad så længe begge børn vil deres tøj.

  Her har weekenden budt på syning for mit vedkommende, masser af leg for banditternes vedkommende - inkl impulsiv legeaftale da en af Magnes klassekammerater ringede for at høre om han kunne lege :) Og manden... han har slappet af OG klaret aftensmaden BÅDE lørdag og søndag - DET klager jeg slet ikke over :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det lyder bare som en helt fantastisk weekend:o)

   Slet
 3. Jeg husker godt dengang H&M var okay. Mindes dag sønnen skulle konfirmeres, Uha, jeg stod med en udfordring. Havde et tøjbudget, blå mandags bukserne kostede 1600 kr. og skoene kostede det samme. Mit budget til både konfirmand tøjet og Blå mandag hed kr. 4000,- , jeg oversked en lille smule, og sønnen fik kun 1 sæt tøj, altså han blev konfirmeret i baggybukser, skatersko og hætte sweetshirts. Det ville sønnen og moderen ville overholde et budget ;-)
  Jeg har hygget med yngste datteren og barnebarnet hele weekenden. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også vildt smart. det er sådan noget tøj mindstemanden også godt kan li':o)

   Slet
 4. Powershopping med Banditta (uden den mandlige del af familien) er også et hit her. Eller bare det - en gang imellem - kun at være en voksen og et barn, og nyyyyyyyde det! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den der en voksen, et barn- tid er så dejlig:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...