17. september 2015

København og Starbucks.

Jeg var til møde i København i går. Ankom i go' tid og havde derfor tid til en cafe latte på Starbucks. Åh, jeg elsker deres kaffe og duften. Minder mig om vores lokale Starbucks i London som jeg kom i hverdag. Og som jeg stortudede i, da jeg efter 3 måneders pause (grundet slem kvalme da jeg var gravid med prinsessepigen) endelig kunne drikke min elskede latte igen. De tog det pænt forøvrigt i Starbucks, at denne her tossede gravide kvinde brød grædende sammen.
Nå, det var vist lidt et sidespring. Mødet blev holdt ikke langt fra hovedbanen og lige overfor Palads biografen. Uh, der har jeg set mange mange filmen, da jeg boede i København.
Det var et rigtig godt og interessant møde (det var noget sclerose studie) og det holdt tidsplanen. Det er altid rart for så nåede jeg toget hjem som planlagt. Prinsessepigen var ikke helt tilfreds med, at jeg havde været på Starbucks uden hende. Hun elsker nemlig også deres latte. Min skyld, for da hun var lille fik hun lov at smage min. Derfor har hun været vild med kaffe siden hun var et års tid. I know.... ikke sundt men det er cola heller ikke.

Er du kaffedrikker??

12 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER Baresso og Starbucks og Costa Coffee :-) men for hulen det er dyrt, især herhjemme. Vi har lige fået Baresso i vores lokale center og kan godt se, at det bliver en vane ret hurtigt! Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er helt enig i, at det er alt for dyrt. Så måske egentlig godt nok vi ikke har nogen i nærheden:)

   Slet
 2. Tror ikke helt på det med cola'en ;o) men heller ikke på at Latte er usundt. Det kan kun være rosenkål og sådan noget der er usundt. Eller burde være det. Skønt med et godt møde med Starbucks - og nåja også det der sclerose studie noget ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg tror faktisk du har ret, Liv. latte og cola er IKKE usundt. Det må vi vist heller slå helt fast en gang for alle:)

   Slet
 3. Elsker kaffe og er så heldig, at min mand hjemmebrygger en lækker latté til mig hver morgen. Det er derfor også begrænset, hvor ofte jeg besøger kaffe huse, men er bestemt også glad for baresso og Starbucks. Lyder som et godt møde. Kh D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er du bare heldig:) Jeg har overvejet om jeg skal ønske mig en af de der fancy maskiner:) Det mener min mand godt jeg kunne:) Sikkert også meget billigere på lang sigt:)

   Slet
 4. Åh Starbucks! For mig er det et dejligt new yorker-minde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg gad bare så godt drikke en Starbucks latte i New York:)

   Slet
 5. Dejligt du fik tid til en latte - Her langt mod vest er der vore special cafeer, ingen Starbucks, Baresso. Her er Cafe Aas, Kaffeladen, etc.
  Derfor skal det selvfølgelig også prøves, når vi lander i storbyen.
  Det er en af de ting yngste savner, efter sit år i Bukarest, hun mangler alle disse dejlige steder med muligheden for en Latte. ;-)
  Mine børn har det fra deres far, ikke fra mig ;-) - Desværre har de begge laster, altså kaffe og cola hm...... De er så bevidste om deres laster.

  SvarSlet
  Svar
  1. laster og laster;) Som Liv skrev længere oppe så er det vist rosenkål og sådan noget der er usundt....;o) kaffe og cola er vist ok:)

   Slet
 6. Det lyder som en god tur :-)
  Kh Christina

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...