24. august 2015

Sover dine børn i mørke?

Mine gør og har altid gjort. Det var meget tæt på, at det ikke blev sådan inden prinsessepigen blev født. Jeg gik jo der og hyggede med, at lave børneværelse og faldt for en sød lille natlampe. Min kloge mand spurgte så:

"Hvad skal hun have den for? Så vænner hun sig til at sove med lys."

Han havde jo ret og vi valgte vågelampe/natlampe fra. Vi boede i London og bælgmørkt var det jo egentlig aldrig. Jeg er glad for manden stoppede mig i, at give vores datter et behov der ikke var der. For hun har (og det samme med mindstemanden) altid kunnet sove i mørke rum og det er dejligt. Begge vores børn kan også godt sove med lys. Det hænder, at de har en ven/veninde til overnatning som skal sove med lys. Det er så heldigvis ikke noget problem.

Nu findes der endnu flere smarte lamper til børneværelset end for 10 år siden (hold op det er lang tid siden prinsessepigen var baby) og her på BABYHOME har de flere rigtig fede modeller. Den på billedet er en af dem. Den er da smart, synes du ik'?

Sover dine børn med eller uden lys??

Indlægget er lavet i samarbejde med BABYHOME men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 


9 kommentarer:

 1. Vores sover med en meget lille, nærmest ligegyldig vågelampe og de søger ind imellem (ved sygdom) mere lys end dette, men som regel kan et ekstra kram eller få ord tale dem fra dette behov. De sover pt. i soveværelset hos os, da begge værelser er splittet ad pga. istandsættelse og jeg har ikke tænkt mig at købe ny natlampe til de færdige værelser - i hvert fald ikke til start, så spændende hvordan det vil gå :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altid spændende om ting har ændret sig, når man har brudt en vane:) Bliver spændende med nye værelser:)

   Slet
 2. Mine sover med lys. Vi har sådan en lysende med forskellige lamper fra Ikea, som typisk ligger under en af sengene for ikke at give for meget lys. Det er faktisk kommet til hen ad vejen og ikke noget vi gjorde fra starten af, men det fungerer fint. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke smart at gemme den lidt væk under en af sengene:)

   Slet
 3. Mine sover med lys. Vi har sådan en lysende med forskellige lamper fra Ikea, som typisk ligger under en af sengene for ikke at give for meget lys. Det er faktisk kommet til hen ad vejen og ikke noget vi gjorde fra starten af, men det fungerer fint. Kh Dorte

  SvarSlet
 4. Den ene med lys - den anden ude. Ingen enighed på dét punkt! ;o)

  SvarSlet
 5. Da mine var i den alder lærte de at sove i mørke, dog havde vi sådanne små (dyre på strøm) lamper der kunne sidde ved døren, så de kunne finde ud af døren, når turen gik på toilettet eller andet nattevandring, vi havde jo ikke smarte baby alarmer, som mine børn benytter.
  Yngste barnebarnet sover i mørke, ved ikke med de 2 store, de har ikke sovet hos mig.

  I dag tænker vi jo meget mere over strømforbrug etc.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med strømforbruget har jeg slet ikke tænkt på men så er det jo godt vores unger sover i mørke:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...