17. august 2015

Det er da i orden. De ved det jo ikke!

Var ude og handle. Det var sååååå varmt. Der var 50% på alle ispinde. Så jeg køber en is. Jeg spiser den på parkeringspladsen. Jeg sørger for munden er tørret. Der er ingen spor efter isen.

Jeg drøner så afsted for at hente ungerne i skolen. De fik ingen is den dag.

Er jeg en forfærdelig mor? Eller kunne du finde på det samme?? Vær ærlig!

Slikskabet i køkkenet er placeret så jeg kan komme i det uden ungerne opdager det. Har jo brug for en lakrids eller to mens jeg laver mad.

18 kommentarer:

 1. Selvfølgelig er det i orden ;) jeg forkæler mig helt bestemt også ind imellem uden banditterne er med og vi kan såmænd også godt spise chips, is eller andet uden de får om aftenen hvis vi sidder og hygger manden og jeg. Vi har ingen fastlagte slikdage, heller ikke i børnehøjde, så vi hygger når lysten kommer - det er så til gengæld ikke ret ofte, vi vil hellere have bær og frugt ;)

  SvarSlet
 2. Hahahaha... jo kunne jeg sagtens finde på. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte. det er nu rart at vide, at man ikke er den eneste:)

   Slet
 3. Ha, ha - jeg er ikke den store is spiser, men slik og chokolade - oh yeahhhh :-). KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg er også med på slik og chokolade;)

   Slet
 4. Selvfølgelig er det i orden. Det er da en af fordelene ved at være voksen

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nøjagtig:) det er nemlig en af fordelene;D

   Slet
 5. Jeg kan finde på FULDSTÆNDIG det samme;-) og hvis de nogle gange fanger mig med noget i munden, kan jeg også finde på at sige, at det er vildt surt og at de ikke vil kunne lide det:-/ kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre, Ingrid:) Prinsessepigen spurgte den anden dag: Spiser du slik, mor?? Mig: NEEEj da, har ondt i halsen. Jeg har åbentbart heller ingen skrupler med at lyve over for mine unger:/

   Slet
 6. Sidder og tænker HVORFOR har jeg aldrig gjort det?..........Det skal klart prøves!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må i gang, Libbie;D Sådan en is i smug smager helt vildt godt:)

   Slet
 7. Er der nogen, der IKKE kunne finde på dét?! :-) Is, man spiser i smug, er dem, der smager bedst. Man skal bare huske, at fjerne ALLE spor - selv det mindste stykke emballage ville blive spottet hos os ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, alle spor skal slettes. De unger kan næsten se gennem vægge m.m når det kommer til is:D Håber øglen er faldet godt til i skolen:)

   Slet
 8. Helt naturligvis. Så kunne de jo bare have været med i stedet for det der skole-noget! :o)

  SvarSlet
 9. Du rammer lige et ømt punkt for mange, jeg mener bare ikke det er så ømt, selvfølgelig er det tilladt, du er voksen, du kender konsekvensen/grænsen. Det er jo ikke hverdag isene er til ½ pris. Og os lakrids fanatiker, vi skal have dette kick.
  Jeg passede yngste barnebarnet 5 mandage hen over foråret og forsommeren, han spiste hos mig. Jeg har en modbydelig last. skal have min daglige dosis (cocacola zerro - 2 glas) Den ene er altid til aftensmaden, den anden er når jeg kommer hjem fra arbejde.Jeg ved der kommer et tidspunkt hvor jeg må gøre det i smug, yngstedatteren(moderen) og jeg er blevet enig om, det vil være synd hvis vi kommer til give vores last videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan et glas coke zero er også rigtig dejligt:) Jeg håber heller ikke jeg får givet nogle af mine dårlige vaner videre til min børn.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...