5. august 2015

London Baby!


For nøjagtig en uge siden tog jeg det her billede. Det er Covent Garden Tube Station. Nu vi ikke havde vores egen bil så var det da heldigt, at farmor og farfar ikke skulle bruge deres så vi kunne låne den. Vi kørte en omvej til parkeringshuset og på vejen så vi lidt af det man skal se. Altså manden og jeg har jo set det hele mange gange men ungerne har ikke. Mindstemanden ville gerne se Big Ben nu vi var i Big Ben byen. Så vi kørte over Tower Bridge og så det store hjul, London Eye og Big Ben inden vi parkerede.
Advarsel eller bare info: Dette indlæg indeholder rigtig mange billeder og er ret så langt!

Big Ben.

Tower Bridge.
 
London Eye.


Vi gik så (jeg trillede på min lille miniscooter, Luggien) fra parkeringhuset ved Trafalgar Square til Piccadilly Circus, Leicester Square og Covent Garden. Teatret hvor vil skulle se The Lion King lå 2 minutter fra Covent Garden. I London er der gøglere der optræder på næsten hvert et hjørne så det tog sin tid, at gå fra det ene sted til det andet. Vi skulle jo se det hele!

Trafalgar Square.

Piccadilly Circus.

Leicester Square og vi kigger på manden der kører på sin meget høje et-hjulede cykel.

Covent Garden og vi kigger på gøglere igen.


 


Vi købte et par t-shirt til ungerne på markedet i Covent Garden. Ungerne brugte nogle af deres lommepenge på en London kasket og London armbånd. Det kan godt være de er født i London men det har ikke taget turisten ud af dem!
Vi spiste is, sandwich, candy kanes og så på mennesker. Kl. 18.30 kunne vi komme ind i teatret, finde vores pladser og gøre os klar til The Lion King.

Klar til teatret åbner dørene i hans nye London kasket og Minecraft t-shirt.

Vores pladser, mindstemanden, faren og prinsessepigen sidder klar.

En rigtig lille teater kikkert skal der til.

The Lion King var lige så fantastisk som da vi så den for 12 år siden. Den var opdateret med jokes og en enkelt sang. I ved når fuglen er fanget af Scar og han siger syng for mig? Nå, men sangen denne her gang var Let it Go fra Frost og hele salen (eller alle voksne især forældre) skreg af grin og der blev klappet! Er du I London så kan jeg kun anbefale at se den. Det er en fantastisk musical.
Ungerne var godt trætte da vi sent trissede tilbage til bilen men de nød faktisk også, at se London by night med lysene tændt.

London by Night.

4 kommentarer:

 1. Jeg er vild med London og jeres oplevelser lyder skønne. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også dejligt endelig, at vise ungerne turist London:) De elskede det:)

   Slet
 2. Årh hvad for et dejligt ferie-indlæg. Og det der med London-turister. Jeg tænker at de bare skulle ha merchandise fra egen by?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må da være det;) De begge nød London lige som vi gjorde. Der er flere ferie indlæg på vej, for hold da op vi har haft mange oplevelser denne her gang:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...