27. august 2015

Lækker frokost.

Er du mest til din egen hjemmelavede madpakke eller kantinemad eller en frokostordning leveret? På ungernes skole er der en frokostordning, hvor der kan bestilles varme retter til frokost. Det bliver så leveret i spisefrikvarteret. Jeg kan godt se ideen i det men de små sidder ikke længe og spiser derfor ikke op, så jeg ville aldrig vælge den. Skolen har også en frugtbod med diverse pølsehorn, boller, sandwich, frugt og sådan. Det får ungerne en gang imellem penge med til. Mest har de madpakker med og jeg elsker at lave dem og ungerne brokker sig ikke over dem.
Hvis jeg arbejdede et sted, hvor der var frokostordning med levering så ville det passe mig fint. Jeg ville godt nok være lidt bange for at spise for meget, hvis det er alt for lækkert som det er her. Men jeg ville elske, at der var frisk ta' selv bord til frokost.

På mandens job har de en fantastisk kantine. Maden er lækker, billig og der er altid flere valgmuligheder. Det er langt fra hverdag han benytter sig af den. Han er faktisk lige så glad for sin madpakke, som han selv ordner og som tit er rester fra aftensmaden, som han er for kantinemaden. De har en ugeplan så han kan altid holde øje med, om der lige er en dag han hellere vil have fra kantinen.

Er du mest til frokostordning, madpakke eller kantinemad??

 Indlægget er lavet i samarbejde med Frokostplus.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

2 kommentarer:

  1. Jeg har og er ikke god til at nyde frokosten på arbejde, præcis som børnene. Vi skal besvarer telefonen i middags pausen, det skal ikke have hele skylden, for jeg kan ikke slappe af, sidder som på nåle. Har været et sted med en fantastisk madordring - frisklavet og egen kantine.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej, man kan heller ikke helt slappe af, hvis man skal tage telefonen når man spiser. Lyder jo ikke godt, at goddag med mad i munden.

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...