15. august 2015

Skolen er tilbage og nogen havde glædet sig.

Her holder den stolte mindstemand sin t-shirt op. Han nåede at runde de 5000 sider søndag, hvor skolen startede mandag. Vi har læst i sommerferien - ikke hverdag men næsten. Ja, det burde være mindst 10 sider om dagen men vi slækkede lidt her i ferien. Der blev dog læst for mindstemanden elsker heldigvis som sin søster og mor, at læse.
Næste milepæl er 10000 sider og så får han en taske af skolen. Derefter stopper læsningen ikke. Prinssespigen har nu læst over 23000 sider siden hun startede i første. Skolen stopper med 'gaver' efter 10000 sider men vi fortsætter herhjemme. Fordi vi synes det er okay at der en gulerod og fordi vi kan se, at det giver dem det ekstra blod på tanden. Tror nu nok de begge ville læse lige så villigt alligevel, gulerod eller ej, men manden og jeg synes jo også det er hyggeligt, at komme ud og spise som familie når 20000 sider nået.

Jeg er bare så glad for begge mine børn læser og elsker det. Jeg er en kæmpe læsehest, det har du nok opdaget med alle de boganmeldelser jeg laver! Jeg har lige slæbt 11 bøger med hjem fra ferie i England. De ligger fint rundt omkring på reoler og venter på det bliver deres tur til, at blive læst.

Læser dine børn??

12 kommentarer:

 1. Mine unger elsker heldigvis som mig at læse. Det er ikke helt dårligt at kunne sætte sig med en bog og slappe af :) kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, bøger dejlige og stimulerende:)

   Slet
 2. En dejlig tilgang til det at læse. Min den yngste er jo 27½ år, og ældste er lige fyldt 37, så det er nogle dage siden jeg var i samme båd. Jeg ved jeg kan glæde dem med en bog i gave.
  Ældste barnebarnet er begyndt i 1. klasse i år, allerede i 0 klasse havde de en "hjemme" opgave der blev kaldt 15 minutters læsning, som min datter forklarede skulle de sidde sammen og læse, det måtte godt være en godnatlæsnings bog, en tegneserie med tekst, de skulle bare sidde og se bogstaverne sammen. Ved ikke hvad der bliver bygget på her i 1. klasse.
  God ide selv at følge op på en god tanke fra skolen, kunne selv have fundet på det samme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ja, læsning er hyggelig og jeg elsker at lytte til ungerne læse højt for mig:)

   Slet
 3. Flot med de 5.000 sider. Mine læser Ikke selv endnu, men mon ikke de også bliver grebet af læsning når den tid kommer. Jeg har altid læst meget, men er faldet en del af på den med små børn omkring. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også en lang læse pause da ungerne var små:) Nu er de nået en alder, hvor jeg kan læse i dagtimerne mens de laver det de nu laver:) Især prinsessepigen spørger tit til de bøger jeg læser:)

   Slet
 4. Flot med de 5.000 sider. Mine læser Ikke selv endnu, men mon ikke de også bliver grebet af læsning når den tid kommer. Jeg har altid læst meget, men er faldet en del af på den med små børn omkring. Kh Dorte

  SvarSlet
 5. Tillykke til ham!
  Ja, her bliver også læst meget. Helst bøger 1-2 klassetrin over deres eget, så ingen bekymring omkring det. De læser også begge med i underteksterne - det siger lidt om læsehastigheden.
  Enhver undskyldning for at gå ud og spise kan bruges. Specielt 20.000 læste sider :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Ja, underteksterne bliver også læst og prinssepigen bliver ligeså irriteret når de er oversat forkert. Hvilket er ofte!

   Slet
 6. Det er rigtigt godt gået af dine børn!!! De kan være rigtig stolte!

  SvarSlet
 7. Jeg elsker den gejst børnene har til læsningen! De små børn, som jeg underviste, blev også motiverede af målet om at nå et bestemt antal sider. Vi havde lavet et såkaldt "læsebarometer", som blev opdateret nogle gange om året. Det var også motiverende for børnene at se, at søjlen stiger og stiger.

  Det er flot, at han har læst 5000 sider! Han er ikke til at skyde igennem - herligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Motivation er det der skal til:) Og tak:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...