10. august 2015

Jamen, Hejsa hverdag!


Skrevet i hånden, da printeren er løbet tør for toner og nogen har glemt at købe mere. De fine (okay måske ikke fine men håndskrevne og farverige) indbydelser skal deles ud i mindstemandens klasse i morgen. Han bliver nemlig snart 8 år og skal holde fødselsdagsfest for hele klassen. Vi kan ikke være herhjemme men så er det jo heldigt, at vi har den dejligste naturlegeplads ikke langt væk. Så næste fredag henter vi sammen med mormor, morfar og et par søde forældre der gerne vil køre en flok børn, 2 øst fra skole og køre i parken og holder fest.

Ellers har det jo været tilbage til skolen i dag. ungerne har glædet sig og vi kom fint op i tide, fik tøj på, spist, pakket tasker, madpakker og kom ud af døren til tiden. Helt uden stress....
Der var den der lidt over the top glædesstemning og ret mange ret hyper aktive unger, da vi ankom til skolen men sådan er det første skoledag og sådan skal det da være, ik'?

I morgen har vi (altså børnene) allerede legeaftaler - begge unger skal med kammerater hjem fra skole. Skoleårets første fødselsdagsfest er på lørdag. Det er mindstemanden der skal afsted. Så skal han selv ha' holdt sin fødselsdagsfest ugen efter og så må vist også hellere få holdt prinsessepigens også. Hun fyldte jo år midt i sommerferien.

Så Hej hverdag. Vi er klar og har næsten styr på det hele.

Har du styr på hverdagen??

6 kommentarer:

 1. Vi har ikke styr på så meget ;-) men ungerne er rimelig selvkørende, så... det med fødselsdage for klassen, det orker vi ikke (dårlige-forældre.dk) så det bliver holdt som fest for hele familien og ikke andet. Har slet ikke tid, overskud og plads til det. Men er glad for at mange andre i klassen gider. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har farmor og farfar ovre fra England på besøg og de glæder sig til at møde alle mindstemandens klasse kammerater:) Vi har heller ikke plads derfor bruger vi den nærliggende park:)

   Slet
 2. Hvor er I seje med styr på det hele. Så tjekket er jeg ikke. Synes det er hårdt at komme i gang efter en rigtig lang ferie. Alma havde en god første dag i Primary 1, som også faldt på hendes fem års fødselsdag. Dagen efter var hun dog ikke glad for at skulle afsted, men da hun var kommet ind, var der ingenting (fortalte den ene lærer mig). Håber hun bliver glad for det, men synes hendes dage er for lange i år:-( lad os se hvordan det går. Kram fra mig med et lidt trist moderhjerte idag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingrid:) Altså så tjekkede er vi heller ikke men jeg kan ikke overskue, hvis jeg ikke har bare lidt styr på det:/ Tillykke med Alma og også hendes første skoledag:) Hun skal nok vænne sig til det men kan sagtens følge dit triste hjerte i dag. Mindstemanden plejede at græde når jeg afleverede i børnehaven og jeg plejede at tude, når jeg nåede ud i bilen.

   Slet
 3. Så cool med park-fødselsdagene som i holder :-) Dejligt for alle 'besserne' at de kan være med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, rart de 'gamle' kan gi en hånd med :) Og park-fødselsdage er det nemmeste især når man ikke har plads ellers:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...