7. august 2015

Nottingham we love you!


Berlingoen foran Hilton Hotel i Nottingham. Vi ankom sidste torsdag eftermiddag og fik anvist plads lige foran hotellet. Sørme fint og dejligt nemt. Så er du i Nottingham kan vi varmt anbefale Hilton. Hotellet var det bedste og billigste tilbud tilbage i februar da vi bookede. Ja, heldig er man jo engang imellem når man booker i go' tid.
Det var lige i centrum med gåafstand til gågader og alt vi gerne ville. Ungerne havde lommepenge der skulle bruges og da der var både Poundland og Primark i Nottingham, var lykken gjort.
Der var beachtema og mini tivoli i den ene ende af gågaden. Vejret var dejligt, der var bordtennis til fri afbenyttelse, muligheden for at vinde en Minion og buske der lignede mennesker.
Vi spiste burgere, kebab og is. Der var pool på hotellet så der blev svømmet og slappet af i boblebadet. The kidscorner havde klodshans som prinsessepigen flere gange slog os i. Der blev tegnet tegninger som blev hængt op, vi hyggede og slappede af så da lørdag oprandt, var vi klar til at køre videre nordpå til Newcastle.


8 kommentarer:

 1. Det lyder super dejligt. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte:) Det var nogle skønne dage der:)

   Slet
 2. Dejligt at læse om alle jers gode oplevelser :-) Var lige nødt til at Google, hvor Nottingham ligger, for mit kendskab til byen begrænser sig til Robin Hood :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi:) Mit kendskab til byen var ligesom dit:) Vi havde dog fået fortalt af tante, at det er en rigtig dejlig og smuk by. Det giver vi hende ret i:)

   Slet
 3. Årh det lyder som et godt ophold :) 10 point!
  Kiggede efter de der menneskeformede buske. Troede lige det var på billede nr. 2 ;-) men fandt dem længere nede. Sejt lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi :) ja, der tvang jeg dig lige til at kigge helt nederst;)

   Slet
 4. Det kan man da kalde en havedame med grønne fingre :-)
  Fortsat god ferie til jer!

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...