25. august 2015

Så heldige vi er.

Mormor, moster, onkel og fætrene havde sat et billede og tillykke-med-fødselsdagen i lokalavisen. Og så vandt ungerne sørme en kage. Hvor heldig har man lige lov at være! Vi kunne endda få den, da vi holdt mindstemandens fødselsdag for familien i lørdags. Nu var den jo også lidt til prinsessepigen men det havde mindstemanden ikke noget imod.
Jeg har det lidt underligt med, at mindstemanden nu er 8år. Han er altså stadig min lille dreng som bliver stor alt for hurtigt. Min lille blonde dreng med krøller.... For det havde han da han blev 3år. Her et billede derfra og et fra nu.
Øjnene er stadig mørkebrune men det blonde og krøllerne er væk.

Har dine børn ændret hårfarve og mistet eller fået krøller??

12 kommentarer:

 1. Nårrrhhh - han minder om min Noah på billedet af ham som 3-årig. Mine har ikke ændret hårfarve endnu - alle 3 er lyshårede, men mens Lilith har sin fars blå øjne, så har tvillingerne fået mine brune øjne, så det kunne da være at de ændrede hårfarve hen ad vejen. Tillykke igen med fødselaren og fedt med kagen! Rigtig god dag. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Dorthe:) Prinsessepigen på 10 år er lysblond og har blå øjne. Hendes hår er langsomt ved at blive mørkere.

   Slet
 2. Charme, selvtillid og lækkert hår har han i hvert fald, blondt eller ej :-) Donnaen havde fuldstændig glat hår, ind til hun blev 10 (sådan cirka), men nu er der meget mere 'bølge' i det. Farven er nok en nuance mørkere, end den har været. Flot kage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi Frue, ja charmerende er han:) Prinsessepigens hår er lysblond og helt glat endnu men tror det bliver mørkere.

   Slet
 3. Begge min er født med rødt hår, men den ældste er blond nu og den yngste har bevaret det røde skær/islet. De havde begge meget mørkeblå øjne ved fødslen, men i dag helt almindelig blå ;-) Til gengæld lignede de hinanden meget som små, men er forskellige i dag. kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Begge mine nevøer er født med det flotteste røde hår. Den store er blond nu men den yngste er mørk orange. Det er såååååå flot:)

   Slet
 4. Tillykke med den søde fødselar. Og tillykke med kagen. Det er da noget nær det bedste, man kan vinde: kage! :-) Hvor er det vildt med det skift af hårfarve. Jeg er ret overbevist, at det samme kommer til at ske hos min den yngste, der er mellemblond nu. Men det var HDD også som lille, og i dag har han helt mørkebrunt - ja, nærmest sort - hår. Hvornår kom farveskiftet - kan du huske det, eller var det en glidende overgang?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak søde øglemor:) Det er så fedt at vinde en kage:) Faren var ligesom mindstemanden som lille, blond men er nu helt mørkebrun, næsten sort. Det har nok været en glidende overgang for kan ikke huske det som sådan skete. Når vi kigger billeder så er det ikke sådan vi pludselig siger: Hov nu er han mørkhåret:)

   Slet
 5. Næe sikke en skøn gevinst. Og flot udført :o) Og sikke en hår-forvandling - sikker på at du ikke har fået det lavet ved frisøren? Nå. Det er vist meget normalt at det skifter - kan jeg se her i kommentarfeltet ;o) Vores yngstemand er ved at skifte øjenfarve (samme alder som din lillemand), og det overrasker os. Blå til grøn?! Troede jeg faktisk ikke man kunne ud over babyalderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Prinsessenpigens øjne skifter farve on and off fra blå til grøn. Det afhænger af lyset:)

   Slet
 6. Et forsinket tillykke. Åh hvor er han da skøn, både som 3 og 8 årig.

  Kagemand og brunsviger, det husker jeg fra barns ben, i dag både der hvor børnene voksede op, og her her hvor jeg og yngste bor, er det ikke helt almindelig, derfor bager jeg dem selv, har dog aldrig fået den smag frem som jeg mindes, selvom jeg begrænser mit gær forbrug, og kagerulle, vende og dreje dejen, jeg har prøvet alt ;-) - den bliver aldrig så flad som jeg husker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:o) Jeg ville aldrig selv kunne bage en brunsviger.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...