28. august 2015

Duften af vådt træ.

Jeg elsker duften af vådt træ. Vi fik lagt denne her terrasse under vores overdækning i forsommeren. Vi elsker den og jeg ville enormt gerne have fliserne, som I nok kan skimte i baggrunden, bliver til terrassebrædder i stedet. Det er ikke noget vi skal have gjort lige nu - lige om lidt er det jo efterår - men til foråret måske vi kunne begynde, at kigge os omkring efter brædder.
Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om det skal være de samme eller det godt kan se fint ud med en anden salgs. For det ville jo blive en slags forlængelse, at det vi har nu og det må ikke se for rodet eller bøvet ud. Nu har vi jo hele vinteren til at tjekke hjemmesider og kigge på forskellige slags brædder.
Det kan så være vi beslutter, at vi faktisk hellere vil have fliserne bliver for det ser såmænd også fint nok ud. Lad os nu se i hvert fald ved vi, at vi kan købe terrassebrædder her.

Nu vil jeg sætte mig ud på den fugtige terrasse, nyde min kaffe og duften af vådt træ inden mindstemanden kommer hjem fra skole. Prinsessepigen skal med en veninde hjem og sove så hende ser vi først i morgen formiddag.

Er du til træterrasse eller stenterrasse??

Indlægget er lavet i samarbejde med byghjemme.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her  


 

4 kommentarer:

 1. Træ! Absolut og aldeles uden for enhver tvivl fra vores side. Det er lækkert at gå på med bare fødder, og det er meget pænere.
  At vi så har fået lagt holmegårdssten ude foran, er noget helt andet ... det er et indgangsparti, og træ bliver frygtelig glat i regnvejr, men vi har træterrasser der, hvor vi sidder og hygger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for indput Ellen:) Jeg er også mest til træ men som du skriver, kan det blive glat og det er måske ikke det bedste for mine scleroseben. Men træ er bare hyggeligere:o)

   Slet
 2. Jeg er til træ, det bliver ikke nær så varmt/koldt som sten, og samtidig langt "blødere" at træde på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er blødere at træde på nemlig:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...