27. august 2015

Hvor var du henne??

Jeg var i Skagen sammen med en veninde, min mor og hendes veninde. Min veninde og jeg var så kampen sammen med en hel masse danskere, hollændere og tyskere på den campingplads vi boede på. Vi var 16 år gamle og lige færdige med 10 klasse. Vejret var fantastisk og Danmark vandt EM.

På lørdag skal manden og jeg se filmen. For mig er det stolthed og glæden over vores lille land kunne gøre det umulige, der gør jeg glæder mig til filmen. For manden er det hans massive fodboldviden/nørderi. Han boede i Holland dengang i 92 og trods hans blandt andet engelske gener, holdt han med Holland og i finalen med Danmark. Vi glæder os til at se den sammen for i alle vores mange år sammen, har fodbold været en kæmpe stor faktor. Jeg elsker fodbold og spillede selv i mange år - manden har et arbejde, hvor han ser fodboldkampe og laver odds eller sådan noget. Jeg har ikke helt styr på detaljerne men han får penge for at se fodbold. Win win!

Hvor var du den dag i 92? og så du kampen?

16 kommentarer:

 1. Jeg så kampen sammen med mine forældre. Jeg blev 12 dengang, men jeg husker, at det fyldte meget for os børn. Vi dyrkede fodbolden bagefter, og vi konkurrerede om at have flest ting med EM-heltene. Det var en skøn tid.

  Jeg kunne genkende følelserne, da tyskerne vandt VM for et år siden. Det er bare noget særligt, når "ens hold" løber med en sejr af de HELT store. Manden er tysk, så derfor blev der heppet på holdet, omend jeg tror, at netop den pokal betød mere for mig end for ham :-D !

  God fornøjelse med filmen. Jeg har endnu ikke besluttet, om vi skal se den. Jeg har lige set anmeldelsen i Go' Morgen Danmark. Den skulle også være sjov.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi holder også med både England og Danmark herhjemme:) Og Holland fordi manden elskede at bo der:)

   Slet
 2. Jeg var lige blevet student og familiefesten blev fejret på finale aftenen ;).

  Hverken Nils eller jeg er specielt fodbold interesserede eller særlig gode til at komme i biffen, så vi får nok ikke set filmen før den bliver sendt på DR1 :). Rigtig god fornøjelse med det. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe:) Vi glæder os rigtig meget til både film og date night:)

   Slet
 3. Jeg fik på Handelsskolen og var hjemme hos en veninde i Nyboder. Vi snakkede og drak øller (så meget at vi overså første mål). Senere tog vi på Strøget (sammen med 2 mio. andre) og fejrede det på Rådhuspladsen. Husker det som en aften, hvor vi alle var glade og fremmede krammede hinanden.
  God fornøjelse med filmen :-) Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte:) Uh, jeg ville have elsket at være på Strøget den aften:)

   Slet
 4. Jeg sad i et fly på vej til USA, og det første jeg gjorde, da jeg landende i Seattle, var at ringe hjem. Jeg så først kampen måneder senere. Min veninde havde sendt et VHS bånd til mig, som dog ikke kunne bruges på de amerikanske afspillere, så det skulle sendes videre, for at blive overførst til et andet system. Tror du lige jeg syntes ventetiden var lang. Den dag i dag ærgrer jeg mig stadig over, at jeg ikke var en del af den fede stemning, som ramte Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder ellers så spændende med Seattle og USA:)

   Slet
 5. Jeg var i DK på sommerferie og så kampen sammen med et sødt, ældre ægtepar. Bagefter skulle jeg cykle tværs gennem Kbh, men væltede over en fortovskant, da jeg prøvede at cykle sidelæns for at undgå flag og bannere, som bilisterne kørte og viftede med. Det kostede en hjernerystelse og helt vildt mange blå mærker og hudafskrabninger. Men pyt, jeg er groet sammen igen :-) God tur i biffen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej da:/ Sikke noget med sidelænscykling.... Der var gang i den i gaderne og jeg kan sagtens forestille mig Københavns gader ikke var de nemmeste at komme rundt i:)

   Slet
 6. Jeg var nybagt student og var ... til studentergilde. Endnu et altså. Der var fest og glade dage og jeg tror også nok at der blev drukket en del øl af huerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder som den perfekte sommer:o)

   Slet
 7. Jeg var i Hong Kong og prøvede at holde mig vågen med min onkel, som jublede og vækkede mig, når der blev scoret:-) Et par uger efter rejste jeg til Californien på udveksling og havde t-shirts med til drengene i familien med slutresultatet:-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sødt med t-shirts. Viste drengene overhovedet, hvad Danmark og Europamestre betød? :) Da jeg var i USA troede flere, at Danamrk er Sveriges hovedstad:o) Men det er også over 20 år siden:)

   Slet
 8. Sad hjemme sammen med min 6 årig søn (i dag 30 år) -Havde hentet ham hjem fra sommerferielejren med SFO´en, det var dengang skoleferien begyndte før Sct. Hans, og denne sidste uge i juni var vores SFO altid på lejr i en spejderhytte i kommunen.
  Vi hyggede med popcorn, sodavand og fredags slik, havde fået livretten lørdags kylling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor lyder det bare hyggeligt:) jeg husker også lørdagskyllingen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...