4. august 2015

Home Sweet Home!


King her sejlede os stille og roligt fra Newcastle i nord England til Amsterdam. Søndag eftermiddag forlod vi England for denne gang og i går ankom vi til Amsterdam kl 9.30 veludhvilede, da det havde været en rolig overfart.
Faren og jeg havde besluttet, at vi godt kunne køre direkte fra Amsterdam og hele vejen til Fyn. Så det gjorde vi og i går aftes kl 21.30 trillede Berlingoen ind i carporten. Det er vi rigtig glade for, da vi for en uge siden stod med en næsten ubrugelig bagaksel (eller noget i den retning - jeg lader fagfolk om de nøjagtige navne for reservedelene) i farmor og farfars indkørsel. Heldigvis var det mens vi stadig var hos farmor og farfar og heldigvis kendte de en mekanikker.  En bagaksel (eller, hvad det nu var det hed) blev skaffet og onsdag aften kunne Berlingoen igen køre med fuld oppakning og vi kunne fortsætte som planlagt. Vi var i London hele onsdagen (det bliver et indlæg helt for sig selv i morgen måske) så det var dejligt, at se vores bil, da vi kom tilbage om aftenen.

Med en bil der nu igen var køreklar, pakkede vi alt, sagde farvel til farmor, farfar, kusinen og onkel og kørte afsted mod Nottingham (der kommer et indlæg en anden dag) derefter Newcastle (endnu et indlæg I må vente med) og til sidst gik vi ombord på King for at blive sejlet til Amsterdam.

Bye Bye England!


7 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig ferie :) kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også, Birgitte:)

   Slet
 2. Godt I fik bilen fikset - altid lidt spændende når bilen strejker på bilferien. Lyder som en dejlig ferie, glæder mig til at læse mere. Kh Dorte

  SvarSlet
 3. Godt I fik bilen fikset - altid lidt spændende når bilen strejker på bilferien. Lyder som en dejlig ferie, glæder mig til at læse mere. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Dorthe, vi var pænt stresset i nogle dage indtil tingene lykkedes alligevel:) der er flere indlæg på vej om ferien:)

   Slet
 4. Fra Amsterdam til Fyn - det er en god lang tur. Godt i landede sikkert efter en skøn ferie :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, 6 timer men det tog os godt 10 med stop og sådan. Ungerne var fantastiske - mere tålmodige end de voksne i bilen;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...