20. august 2015

Den store biografdag.

Vi så Inderst inde mens vi var på ferie i England. Det er sådan en go' film og  både voksne og børn var tryllebundet - flere af de voksne måtte tørre en tåre (eller flere) væk da den sluttede.
Vi var 10 afsted, farmor, farfar, onkel, tante E, tante V, lille kusinen og os 4. Vi fyldte en hel række.

Nu er det jo den store biografdag på søndag. Det betyder, at der er ½ pris på billetten i hele landet i alle biografer. Så næsten ingen undskyldning for ikke at tage afsted. Vi skal helt sikker afsted men har ikke besluttet, hvilken film endnu. Vi har heller ikke sagt noget til ungerne, da det skal være en overraskelse. Vi elsker overraskelser her i familien.
Prinsessepigen spurgte godt nok i morges på vej til skole, om ikke vi skulle i biografen på søndag? For hun havde hørt, at det var billigdag.
Så jeg måtte jo lyve lidt.... Hvad sker der for tiden. Synes jeg er nødt til at lyve om forskellige ting hele tiden. Is, slik, bioture...

Nå, men ville høre, om du skal i biografen på søndag? Hvad skal du se?

 

13 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt med sådan en hel række i Bif. Vi kommer alt for lidt i biffen i disse tider. Senest var jeg inde og se Hobitten med drengene og på søndag er vi på vej hjem fra København, så der bliver det heller ikke til noget, men mon ikke vi kommer stærkt igen når ungerne er blevet et par år ældre. God fornøjelse til jer. KRam

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe:) Vi er også kun blevet bedre til det der bif noget nu ungerne er blevet ældre:)

   Slet
 2. Arj, jeg vidste slet ikke, der var billigdag på søndag. God service-info; tak for det! :-) Vi går nærmest aldrig i biografen, men sommerferien bød på både Minions og Peter Pedal. Ungerne var ellevilde - måske især Varanen, der faktisk aldrig havde været i biffen før. Inderst Inde vil jeg rigtig gerne se - må da lige tjekke, om den har haft premiere herhjemme, for så kan det være den, vi skal se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme:) Inderst inde er bare så god også for de voksne:) Og jeg tror både Øglen og Varanen vil nyde den:)

   Slet
 3. Tak for info. Anede jeg heller ikke Mette. Vi så Minions for ikke så længe siden - og jeg råber stadig 'banana' med lys fjollet stemme, flere gang om dagen inde på den der arbejdsplads-agtige ting ;-)

  SvarSlet
 4. Ihhh tak for info om billig-dag, det anede jeg heller ikke - må lige lure hvad der går... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi opdagede det sidste år og udnyttede det:) Fed ting med halv pris når man er 4:)

   Slet
 5. Vi skal se Minions. 8 mand. Heraf 6 børn, da min mand og jeg tager vores niecer og en legeveninde til min bonusdatter med. Jeg glæder mig helt vildt :-) De store piger ville gerne have set Inderst Inde, men jeg tænker, at den bliver for avanceret for de 3-5-årige. Eller?
  Skønt at I hyggede jer, i øvrigt :-) Og god karma med serviceinfo omkring store biografdag. Det kan være, at jeg også nævner det i morgen, hvis jeg når det. De lover jo godt vejr ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det lyder bare så hyggeligt:) prinssespigen har set den og siger den er super go':)

   Slet
 6. Nej det skal jeg ikke, der er andet på programmet.
  Det er kun yngste barnebarnet der bor lige om hjørnet, han er 9 mdr., det må lige vente til han begynder at forstå, og til den tid vil der med garanti valgt dage med ½ pris :-)
  Glæder mig allerede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, 9 måneder er nok lige lille nok:o) De er så hyggeligt med bioture så kan godt forstå du glæder til, han er gammel nok:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...