22. august 2015

For det er jo vigtigt vi sover godt.

Vi har sovet her på denne fine sofaseng de sidste 4 nætter og vi har sovet fantastisk. Den står i vores stue og er en sofa det meste af tiden. Det er kun når farmor og farfar eller onkel og tante kommer fra England i nogle dage, at vi sover på den.

Nu er det jo vigtigt, at sove godt om natten og derfor kan det være vi bare skal blive ved med at sove i stuen. For vores seng i soveværelset er ikke den bedste mere. Madrassen er for blød, synes jeg i hvert fald. Manden er ikke helt enig. Kunne da tænkes vi skulle kigge os lidt omkring på en bedre en. Her hos Bedre Nætter er der rigtig gode beskrivelser af madrasserne. Det er nok en god ide for sådan en som mig, der ikke rigtig ved noget og som helst handler online. Så når farmor og farfar er taget hjem i dag så tror jeg, at jeg skal kigge lidt på madrasser her hos bedrenaetter.dk

Jeg skal også slappe af men det er jo også afslappende, at kigge på madrasser online, ik'?! Så skal manden og jeg jo så liiiige blive enige om blødheden i den madras vi skal ha' (engang når det bliver til noget) for jeg kan altså bedst li' en hård madras.

Hvad med dig? Hård eller blød eller mellem madras?

Indlægget er lavet i samarbejde med Bedre Nætter men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 


 

4 kommentarer:

 1. 2 forsk. madrasser i sengen er løsningen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det lyder fornuftigt. Vi har egentlig heller ikke en sengeramme men det er jo en helt anden sag:)

   Slet
 2. Jeg ville også vælge 2 forskellige madrasser, og må sige, jeg vil også prøve før jeg vælger, det er jo mange timer vi ligger i vore senge.

  God fornøjelse med at finde den helt rigtige løsning, den der passer til jer begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det der med at prøve madrasserne er nok det bedste. Især når nu vi ikke helt vil ha' det samme:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...