24. januar 2016

Vi æææææælsker Netflix!

Det har jeg vist nævnt før. Vi ser stort set ikke almindelig tv kun News og Masterchef Australia på TLC men det er vist et helt andet blog indlæg.
Nå, men tilbage til Netflix - vi er blevet bidt af Making a Muderer ligesom rigtig mange andre. Vi er kun lige startet så PLEASE, ikke nogen kommentarer i kommentarfeltet med afsløringer. I går var det afsnit nr 2 vi så. OMG det er godt - vi elsker det.
Har du set den eller er i gang?? Det må du gerne svare på, bare ikke fortælle noget afslørende, hvis du er længere end os.
Inden vi gik i gang med Making a Muderer, har vi begge hørt podcasten Serial. Ikke at den har noget med serien her at gøre men bare en anbefaling. Hvis du altså mangler noget at lytte til. Den er fantastisk.
Det var lidt anbefalinger herfra - nu må jeg hellere komme i gang med frokost. Prinsessepigen har en veninde her og de bliver vel sultne på et tidspunkt.

Ha' en dejlig søndag, Hvad skal du bruge den på?

6 kommentarer:

 1. Ak, ingen Netflix hos os!! Kan godt se, at vi går glip af noget.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi ser stort set kun Netflix og stod det helt og alen til mig.... Ja, så havde vi ikke nogen tv pakke/kanaler bare Netflix:) News kan jeg jo se på nettet:)

   Slet
 2. Jeg har hørt meget godt om den, men vi er ikke i gang med den. Er den ikke også lidt uhyggelig? Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg vil ikke kalde den uhyggelig for det er en dokumentar, men det er chokerende det den handler om. kan kun varmt anbefale den:)

   Slet
 3. Jeg har ikke Netflix, jeg har YouSee, den lille pakke, samt en YouSee boks med både serier og film, mere end rigeligt til mig.
  Så derfor nej jeg har ikke set den nævnte serie, når knapt at se de serie DR og TV2 har kørerne, må optage, hvis jeg ikke skal misse et afsnit :-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...