3. januar 2016

28 bøger blev det til i 2015.

Det blev denne her fantastiske bog der afsluttede 2015. Jeg blev færdig om formiddagen den 31. dec. så tættere på kommer jeg vel nærmeste ikke. Jeg lagde ud med #50booksin2015 på Instagram sammen med svigerinden. Opdagede dog hurtigt, at det da vist var lidt for optimistisk så det blev #25booksin2015 et lidt mere realistisk mål. Et mål jeg så faktisk nåede og med hele 28 bøger. Nu tænker du nok, at jeg da vist ikke har meget andet at give mig til end at læse....
Faktisk læser jeg mest om aftenen (når jeg går i seng og når jeg nu ikke sover så mange timer, bliver det hurtigt til nogle kapitler. Søvn er overvurderet, ik'!) Jeg får også slugt ret så mange sider hver 4 uge når jeg sidder fastlåst til et drop et par timer. I morgen sidder jeg der igen og så glæder jeg mig til at læse. Er lige startet på the Girl on The Train og er helt opslugt. Fik læst en hel del i morges, da ungerne ikke havde brug for mig før de blev sultne!

Nå, men tilbage til bogen And The Mountains Echoed. Den er lige så go' eller bedre end de andre. Jeg synes alle hans bøger er gode på hver deres måde. Jeg nød denne her, græd og havde ondt i hjertet. Ikke at jeg nyder, at tude og have ondt i hjertet men jeg nyder at læse en fantastisk bog. Så vil gerne varmt anbefale den, hvis du ikke allerede har læst den.

I morgen er det hverdag igen. Er du klar??

12 kommentarer:

 1. Hold da op det var mange bøger,elsker selv at læse,men synes det kan være svært at få tid imellem alt det andet jeg gerne vil.
  Om vi er klar til i morgen,hmm,synes da godt nok det var lidt hårdt at stå op til morgen(kl.08.00)sååå ved ikke helt hvordan jeg klarer kl.05.00 i morgen;0))
  Fortsat god dag til dig:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg ser heller ikke helt frem til vækkeuret ringer kl 06.00 i morgen tidlig:/ Jeg er ret overasket over, at jeg har læst så mange bøger. Børnene er efterhånden store 8 og 10 år så jeg får læst i weekenderne, nå de hygger ved siden af mig med hvad de nu lige laver. Måske det er det:)

   Slet
 2. Ja, den er bare SÅ fantastisk! Tillykke med de 28 bøger, jeg selv nåede 12, hvilket er ny rekord efter at være blevet mor i 2004....
  God læselyst i 2016!
  Kærligst mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow 12 er da også ret vildt. Jeg er ret overasket over jeg har læst så mange bøger. Men med børn der nu er 8 og 10 år, er der bare mere tid her og der. Tænker det er det måske:)

   Slet
 3. Den er (også) god, jeg har den i min bogreol (som ellers er yderst selekteret pga. pladsmangel). Jeg er lige begyndt på 'Sandheden om Harry Quebert sagen'. Den tegner godt, men er en ordentlig basse (over 600 sider). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Har noteret den du lige er gået i gang med, på min liste. Altid dejligt med nye bog ideer:o)

   Slet
 4. Det er dejligt at læse. Men det er forskelligt hvordan vi læser. Jeg er langsom læser, har altid været det, og blev fortalt hvis jeg nu læste mere, så, der skete ikke meget, jeg er og bliver langsom læser, derfor får jeg ikke så mange bøger læst og dog. der er da læst en 10 - 12 stk. i 2015, altså 1 i mdr. gennemsnitlig. Jeg har også fået noget håndarbejde fra hånden.
  Hvad 2016 vil bringe af læste bøger, håndarbejde, fritidssysler i det hele taget, det ved jeg først om 361 dage. I øjeblikket er jeg i nuet.
  God fornøjelse med din bog. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak atk:) Vi lever og så altid i nuet. Det skal man når man har sclerose som følgesvend:) Det er rigtig forskelligt, hvordan vi læser. Jeg har altid læst meget og hurtigt, helt fra jeg var lille. Prinsessepigen læser også rigtig meget og er hurtig, siger hendes endes dansklærer. Hun har læst 16.348 sider siden 1 klasse. Hun går i 4. nu. De tæller sider på skolen og har gulerødder i form af diplomer, t-shirt, tasker når der nåes en milepæl. Det virker rigtig godt på børnene og så dem der læser langsomt. Jeg har aldrig kunne finde ud af håndarbejde så jeg læser i steder:) Ville nu rigtig gerne lærer at hækle men ved ikke om det vil lykkedes:o)

   Slet
 5. Pæn stak, vil jeg sige :-) Så mange har jeg bestemt ikke læst, selv om det er blevet til nogle stykker. Lige pt. er jeg gået lidt i stå i et par stykker, som egentlig - i hvert fald den ene - er spændende nok. Nu må jeg se, hvornår jeg kommer i gang igen. Læser du forresten kun på engelsk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læser altid på engelsk med mindre det er en dansk forfatter selvfølgelig. Der er flere grunde til jeg læser på engelsk. Jeg vil helst læse på originalsproget, hvis muligt. Jeg holder hjernen i gang - hvilket min neurolog synes er en go' ide i forhold til sclerosen. Jeg vil gerne holde mit engelsk vedlige. Jeg elsker det engelske sprog og synes bøgerne er bedre på engelsk. Sikkert noget pjat....

   Slet
  2. Okay, så har du det som mig. Jeg vil også helst læse engelske bøger på engelsk ... Jeg spekulerede bare på, om du fx læser svenske krimier (på dansk forstås) en gang i mellem?

   Slet
  3. Jeg læser fortiden ikke mange svenske krimier men jeg vil gerne på et tidspunkt. Har hørt om mange og ved de er fantastiske:) Tror flere må være oversat til engelsk også, for min svoger i England har vist læst nogle, synes jeg han har sagt. Må lige forhøre mig:) Jeg kan også godt lide at læse på dansk men det sker ikke så tit. Får ikke rigtig købt danske bøger:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...