19. januar 2016

Så blev det koldt og vi fik også lidt sne.

Billedet er fra i går eftermiddags - lige pludselig dalede der store snefnug ned fra himlen. Jeg er helt med på, at det meste af landet eller i hvert fald dele af det, har haft sne et stykke tid men vi har ikke. Jeg er ikke fan af sne men jeg kan godt li' når det daler stille ned og jeg ikke skal nogen steder.

En brændeovn ville ikke helt ha' været af vejen i går med en stor kurv med brænde ved siden af, der duftede af fugtigt træ og en kop varm chokelade....
Bare lige mens sneen dalede. Det kunne være en af disse kurve måske, klik her.

Nå, men vi har ikke en brændeovn eller en stor kurv med brænde i. Jeg har så godt nok en dejlig ret så stor flettet kurvting fyldt med tæpper. Nok til os alle så vi kan kravle under et lunt tæppe hver, når det er koldt. Det er så hyggeligt.

Nå, men hertil morgen var det så knap så hyggeligt med sneen, da vejene var som sæbe. Så lige nu, selvom det stadig ser pænt ud, vil jeg gerne have at sneen forsvinder igen. Den er så bøvlet, at have med at gøre på længere sigt.

Har du brændeovn derhjemme? Bruger du den?

Indlægget er lavet i samarbejde med fyr-selv.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 


8 kommentarer:

 1. Vi bruger ikke brændeovn herhjemme, men kan sagtens genkende billedet af buldrende ild og varm kakao - det er nemlig rigtig hyggeligt når nu sneen er faldet og lige nu ser det også ret pænt ud, men er heller ikke tosset med når det bliver noget sjapværk og alt er vådt og beskidt. Er nok generelt mere en sommerperson ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kunne rigtig godt ønske mig ca. 20 grader året rundt med en let brise og sol:)

   Slet
 2. Åh, jeg ELSKER sne (helst som du, når man sidder indendøre)! Dejligt ned en kurv fuld af tæpper, det kan man altid bruge!
  Fortsat god hygge herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Håber din mindste pode er frisk igen?

   Slet
 3. Nej, vi har desværre ikke brændeovn. Det er et emne, der er oppe at vende hvert eneste år, når temperaturen daler til under nul grader. Men sådan en brændeovn er jo dyr, og vi har heller ikke den oplagte plads til den, så ind til videre er det blevet ved snakken - og masser af tæpper ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tæpper er nu også hyggelige:o) Det er heller ikke sikkert Kamelen synes en brændeovn er så fed:)

   Slet
 4. En brændeovn her i januar, eller når mørket falder på tidligere og tidligere, som frem til 22 dec. så savner jeg den, i sommerhalvåret, hvis der lige er brug for lidt varme på en kølig regnvejrsdag.
  Jeg bor til leje, så jeg vælger at drømme ;-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...