12. januar 2016

Første bog i det nye år.

Jeg blev færdig med den i søndags. Jeg havde virkelig glædet mig til at læse den og den skuffede absolut ikke. Jeg var helt opslugt fra start og det var tæt på mand og børn måtte gå for lud og koldt vand (eller hvad man nu siger) for jeg havde svært ved, at ligge den fra mig.

Jeg vil ikke sige så meget om bogen andet end det der beskrives med, at køre forbi huse når man kører med tog og kigge ind i folks haver - gætte på hvem de er og hvad de laver, hedder og sådan - det kender jeg godt. Det første job jeg havde i London, skulle jeg med et tog to stop. Der var undergrunden jeg kunne tage men der var også the overland train og det passede bedre med mine arbejdstider. Eftersom vi kørte i London lå husenes haver helt ned til sporerne næsten så jeg kunne kigge ind i haver og huse ret nemt. Tit holdt vi stille i flere minutter når der var signalfejl  eller noget, og jeg kunne rigtig få kigget og digtet en lille historie om lige det hus der var lige der.

 Jeg vil så også sige, at bogen er helt igennem AMAZING så læs den hvis du altså ikke allerede har!

11 kommentarer:

 1. Hej Mette!
  Nu synes jeg at der er flere, som har rost den, men jeg har hele tiden tænkt, at det er en krimi - er det det? Jeg er nemlig ikke sådan en krimi-læser-type... Har ikke helt nerver til den slags... Men fantastisk med en god bog!
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære mor-monster. LÆS den:o) Som Fruen så fint skriver og forklare, så er det ikke en krimi men en spændende bog. Du kan godt klare den;o) Den er spændende og endnu mere interessant end spændende vil jeg sige:)

   Slet
 2. Den er nemlig rigtig god :-) Til M-M vil jeg sige, at det ikke er en krimi. Den hører til i kategorien 'domestic noir' og er , efter min mening, på mange måder mere spændende end en almindelig krimi. Læs den i dagslys :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for forklaring, Frue. For du har så ret. Den er nemlig så spændende:)

   Slet
 3. Den ER god - og ikke lige til at regne ud. Og hvor siger den egentlig meget om mennesker og vores måder at være på. Ja, jeg tænker stadig på den nogle gange. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nøjagtig, Birgitte:o) den beskriver os mennesker rigtig godt og interessant:)

   Slet
 4. Er blevet opfordret til at læse den, men er aldrig nået så langt - Nu glæder jeg mig, måske bliver det i 2016 :-) - Din anmeldelse prikker til mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du får den læst:) Og tak:o) Er glad for jeg har skrevet en anmeldelse der prikker til dig:)

   Slet
 5. Uuuhhhh ... spændende. Elsker det der med at kigge ind i folks haver og huse - og at digte historierne. Lige mig. Men det der med at den skal læses om dagen?!? Aaahh. Vel? Eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, jeg læste også om lidt aftenen og det var ok men den var meget spændende og jeg læste da helst om formiddagen. Den er virkelig go' så læs den Liv:o)

   Slet
 6. Den slugte jeg også i 2015 - rigtig spændende!

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...