26. januar 2016

Hvorfor mon Ungarn??

Ungarn fordi vi skal til bryllup der hos mandens kammerat. I juni drager manden og jeg til Budapest til bryllup. Vielsen skal finde sted på noget slotagtigt og reception på en restaurant i hjertet af Budapest. Jeg har fundet flere hoteller i centrum og ihh, hvor ser de hyggelige ud. Jeg glæder mig helt vildt og har næsten kufferten pakket allerede. Jeg glæder mig til brylluppet, til en kærstetur med manden og til at se Budapest.

En lille historie hører sig faktisk til, om mandens kammerat. Havde det ikke været for ham, havde manden og jeg aldrig mødt hinanden. Havde han ikke skulle på jordomrejse den dag jeg flyttede til London, var jeg ikke flyttet ind i hans værelse i den lejlighed manden dengang boede i....
Manden og jeg taler sommetider om, hvordan det hele lige faldt i hak. Hvordan hans kammerat fortalte, at hans veninde i København havde en veninde der skulle flytte til London, og kunne hun flytte ind? Kammeraten og jeg kendte ikke sådan rigtig hinanden men min veninde, som jo også er hans veninde, kunne love jeg var sød. Manden min sagde okay så jeg flyttede ind. Mandens kammerat tog på jordomrejse og da han kom hjem et år senere boede manden og jeg i vores egen lille lejlighed i London. Vi var faldet pladask for hinanden og har nu været sammen i snart 14 år.

I juni tager vi derfor til Budapest i Ungarn, hvor kammeraten kommer fra for at fejre ham og hans kommende kone sige JA til hinanden. Jeg glæder mig så meget.

Har du en ven eller veninde der har været årsagen til noget stort i dit liv?

Indlægget er lavet i samarbejde med kuffertthomsen.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 8 kommentarer:

 1. Ej, hvor romantisk, Mette!! Suk, sidder og bliver helt og aldeles varm om hjertet, det var en skøn beretning!
  Ungarn, det kan kun blive skønt! Masser af paprika og gamle slotte; gid det var mig! Jeg håber I får alletiders tur (selvom der er noget tid til I skal afsted, men kufferten var jo klar?!).
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glæder os også rigtig meget:o) ja, kufferten er klar og i dag er der kun 143 dag til vi flyver;)

   Slet
 2. Åhh - sikke en dejlig historie. Total romantisk både med kærestetur og med historien om, hvordan du og din mand lærte hinanden at kende. Budapest er en skøn by. Glæder mig til at høre om jeres eventyr dertil. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe:) Vi glæder os rigtig meget og jeg skal nok fortælle om turen:o)

   Slet
 3. Sikke en historie. Der er ikke mange, der starter med at bo sammen :-) var I kun jer to?

  Det lyder fantastisk med jeres tur. Jeg plukkede æbler En uge i Ungarn med min efterskole, da jeg gik i 8. Klasse. Rigtig god oplevelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mandens bror og en roommate som aldrig var der, boede også i lejligheden. Vi boede der et halvt års tid inden vi fandt en mindre lejlighed bare os to:o)Så ja, vi har aldrig ikke boet sammen i de snart 14 år vi har været sammen:)
   Vi glæder os til at se Ungarn og Budapest.

   Slet
 4. Det bliver så spændende, og hvor skal du og manden bare være kærester i Budapest. Skøn årstid.
  En meget varm og dejlig beretning, kærlighed er vidunderligt.
  Nej til dit spørgsmål, eller måske er der, dog ikke lige noget der popper frem nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, vi glæder os rigtig meget:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...