29. januar 2016

Det der internet!

Det er blevet helt uundværligt for de fleste. Det er det i hvert fald for os. Både mit og mandens (ene af to) job afhænger af en internet forbindelse. Jeg arbejder deltid hjemmefra og kan ikke aflevere mit arbejde, hvis internettet er nede. Firmaet ligger i københavn så det er ikke sådan, at jeg lige kan smutte forbi i stedet. Mandens nr 2 job foregår på computeren hjemmefra og er afhængigt af nettet. Han er fodboldanalist og alt foregår via internettet. Derfor vil man også se irritationen og panikken vokse i det lille hjem, ryger forbindelsen
Vores børn bliver også sure og vil ikke finde sig i, at Netflix lige pludselig ikke duer mere.... Ser de for meget Netflix, siger du?
Nu er det så heldigt, at det faktisk ikke sker ret tit. Det gjorde det for år tilbage og ringede jeg til firmaet for at få hjælp, fik jeg af vide de kunne sende en teknikker ud om 14 dage!!!! Armen, det kunne jo ligesom ikke hænge sammen. Så du har nok gættet, at vi ikke bruger lige det firma mere, ik'?
Vores internet udbyder er fantastiske. Har der været et problem af en art, er det som regel klaret over telefonen. På et tidspunkt mente teknikkeren i telefonen det var vores modem der var blevet for gammelt. Næste dag modtog vi et nyt. Det er kundeservice i min bog.

Er du afhængig af internettet? Arbejdsmæssigt eller bare afhængig??

Indlægget er lavet i samarbejde med dansknet.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 8 kommentarer:

 1. Kære Mette!
  Man er SÅ afhængig af det internet! Primært Mand går i panik hjemme hos os når det ikke virker! Jeg havde egentlig et indlæg parat til mandag om lidt af det samme, men det lader jeg muligvis vente lidt med nu :-)
  Håber internettet kører fint for jer lige pt.; rigtig god weekend herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, det er ret rart du skriver vi ikke er de eneste der panikker:o) Og på med dit indlæg, det vil jeg rigtig gerne læse:o) Også go' weekend til jer:)

   Slet
 2. Jeg kunne - teoretisk set (meget teoretisk!) - undvære internettet privat. Men arbejdsmæssigt er jeg totalt afhængig af det. Hele tiden. Forleden gik strømmen (i hele 10 minutter ;-) ), og vi kunne ingenting. Ret skræmmende faktisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha det er utroligt, hvad 10 minutters mangel på noget kan gøre:)

   Slet
 3. Det er en underlig størrelse. I mit arbejde taler jeg med mange der har det som du/I. Vi håndtere elektronik skader for nogle forsikringsselskaber, du ved den forsikring der hedder elektronikdækning. Flere forsikringsselskaber erstatter ikke rask væk mere, da det er billigere at reparere på pc, mobil, ipad, tv etc., det er en privat forsikring, men folk sender rask væk deres arbejds pc/Iphone etc ind, og kan ikke forstå de skal undvære den x antal dage.
  Hvis vi bliver opmærksom på det er en arbejds pc/telefon etc. giver vi forsikringen besked, for så er det jo ikke dem der skal dække udgifterne, men arbejdsgiveren.
  Mon ikke det er gældende for jer der arbejder hjemmefra. I er jo beskattet med de obligatoriske kr. 225,- pr mdr., eller? Bare en tanke.
  Jeg er selv rimelig afhængig, og har savnet bloggen i den periode hvor jeg var ramt af et distribueret bruteforceangreb, så kan fint følge dine tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har hverken firmacomputere, firmatelefoner eller firmainternet eller et firma ej heller andet end end alm indboforsikring, så ved ikke helt hvad du mener. Har ikke hørt om elektronikforsikring. Vi er begge ansat på konsulent basis så vi skal bare sende vores arbejde ind og derfor skal vores internettet jo virke:) Jeg ringede rundt til mange udbydere da vi skiftede udbyder sidst. Det selskab vi valgte, har været super. Vi har både fastnet og internet hos dem. Fastnettelefon bruger vi nu kun så familien i England altid kan få fat i os. Mest bruger vi Skybe til at tale med familien i England men computeren er jo slukket om natten, skulle der pludselig ske noget. Nå, undskyld dt blev en lang smører:o)

   Slet
  2. Elektronikdækning er hvis der sker en skade på noget af din elektronik, eksempelvis en mobil der falder i toilettet.Det vil selvfølgelig koste dig/jer selvrisikoen, men har man den nyeste Iphone 6S eller lignende er der jo en besparelse at hente, fremfor der nu skal købes en helt ny telefon.
   Mht. udbyder etc. kan man vælge en erhvervsløsning, ved ikke om det er muligt for konsulent bistand, men havde i eget CVR nr. og for erhvervskunder er der hurtig "udrykning" flere gerne asap. dog indenfor 24 timer.Private bliver skubbet i baggrunden.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...