14. januar 2016

Chicken/Bacon Pies.

Kyllinge og bacon pies. Manden savner rigtig meget pastries og pies som de engelske supermarkeder og Gregs laver. Vi har endnu ikke fundet noget herhjemme der kommer sådan helt tæt på. Vi kan da selv lave dem, ja ja men fra tanke til handling, kan der godt være langt her hos os. Men så her den anden dag havde vi lige en lille rest kylling og en lille rest bacon så jeg prøvede.
Det er manden og prinsessepigen der er fan og dem der selvfølgelig skulle smage og godkende. De godkendte men mente begge, at en anelse mere fyld ville have været helt perfekt.
Jamen, så gør jeg det næste gang. For jeg vil prøve at lave dem igen snart. Snart er et vidt begreb her så forvent ikke det bliver i weekenden!

10 kommentarer:

 1. Sikke du tryller, Mette! Jeg fik øjeblikkeligt flash back til min sprogrejse til Brighton for MANGE år siden, hvor jeg blev enormt syg af sådan en chicken pie lige inden vi sku' hjem. Og jeg kastede op i bussen. Og på færgen hele vejen fra Harwich til Esbjerg.... Det var en fest.... De ser skønne ud, dine pies, undskyld min grumme historie!
  Kærligst, mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tryller og tryller :o) Men tak:) Uh, jeg ville aldrig spise chicken pie again havde jeg oplevet det:/

   Slet
 2. Uhm! Fyld kan man aldrig få nok af :p

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha, nej det har du ret i:o)

   Slet
 3. Dejligt at kunne benytte rester, og det så til sådan en lækker mundfuld, god til madpakke, og ellers bare til at hygge med derhjemme.
  God fredag/weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og også go' fredag og weekend til dig:o)

   Slet
 4. Engelsk mad er nogle gange så undervurderet. Vi burde have mere af det her i DK :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Manden savner en del:o) Men heldigvis er vi jo i England ofte men rigtig engelske pølser elsker både manden og prinsessepigen, så dem savner de:)

   Slet
 5. Hvor ser de fine ud. Sådan een kunne jeg også godt spise:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) jeg har også lovet at lave dem igen med mere fyld:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...