25. januar 2016

Mindstemanden klappede mens han trissede tilbage i seng.....

Moren kunne ikke holde op med at grine.... Åh, det var altså så absurd komisk og jeg fandt ikke helt ud af, hvad der egentlig forgik.
I går aftes ved 22 tiden stod mindstemanden pludselig lysvågen (sådan virkede det i hvert fald) i stuen. Han snakkede om, hvor længe han havde sovet og, at han havde taget 10 minutter om at falde i søvn. Jeg sagde, at han skulle ind og sove videre, hvilket han var helt enig i. Han vente rundt og på vej mod hans værelse begyndte han at klappe....
Jeg fulgte fnisende efter og fik ham under dynen og sagde go'nat. Ikke et ord fra ham så jeg blev stående nogle minutter men han virkede helt væk.
Tilbage i stuen kunne jeg ikke stoppe med at grine. Det så så komisk ud, at han begyndte at klappe og et ½ minut senere snorksov igen.
Jeg spurgte ham i morges, om han kunne huske han var vågen. Det kunne han godt men han kunne ikke huske han klappede.
Jeg tænker han vel har gået i søvne eller sådan halvt?? Kan man det? Han har ikke før gået i søvne men for nogle år siden led han ret meget af night terros. Det var ikke rart, han skreg og slog om sig og virkede helt vågen men det var han ikke. Vi kunne ikke holde om ham og kunne bare se på til han pludselig var ude af night terroet. Det var så ubehageligt og efter var han træt og forvirret, for han havde jo ikke været vågen. Lægen sagde der ikke var noget at gøre, andet en at sidde ved ham mens det stod på.
Det er heldigvis ikke sket de sidste par år eller mere.
Nu var det så i går med klappen og ud af sengen lysvågen og så alligevel ikke episoden. Mon det var en engangsforestilling?

Har nogen af jer erfaring med søvngængere?? Vil da gerne ha' gode råd, skulle mindstemanden gøre det til en vane.

10 kommentarer:

 1. Min bror var søvngænger. Han prøvede engang at gå ud af et telt... gennem det lille luftnet foroven. Men altså, det plejer at være meget uskyldigt med søvngængere. Måske det bare var en engangs-fornøjelse. Kh. Birgitte
  PS Min mor låste hoveddøren, så min bror ikke kunne gå ud af lejligheden. Af en eller anden grund, så fandt han aldrig ud af at låse døren op i søvne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi det må have været ret så besværligt, at kravle ovenud af teltet. Ja, nu må vi om det bare var den ene gang:)

   Slet
 2. He-he, det lyder festligt! Og dejligt at han klapper nu i stedet for at strides med mareridtsmonstre, puha....
  Mine unger laver også til tider ret fjollede ting om natten, men det er mest sådan noget med at råbe ting, som slet ikke giver mening. Ældste Pode går på toilettet MANGE gange på en nat, men der tror jeg nu nok han er vågen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er meget glade for de night terror er stoppet. Det var så ubehageligt. Ret sjovt, hvad der sker i deres hoveder om natten siden de pludselig råber. Begge vores kan til tider finde på at snakke i søvne ret højtlydt. Vi kan aldrig forstå, hvad de siger men tænker det nok heller ikke er nødvendigt:o)

   Slet
 3. Kan godt forstå du trak på smilebåndet over den oplevelse. Mine unger har indtil videre holdt det til at snakke lidt i søvne, men har ikke været på nogle vandringer. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også det bare vare en engangsforstilling, Dorte:o)

   Slet
 4. Årh hvor kært og sjovt og fantastisk og sjovt og dejligt og sjovt. Ingen erfaring med søvngængeri. Masser af erfaring (desværre) med mareridt. Også masser af erfaring med talen/råben i søvne. Kan oftest forstå ordene, men sjældent meningen. Vi lægger os ved siden af, når det sker - og siger de der "så-så" lyde. Griner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg går også stadig og griner lidt af hans klapperi:o) Mareridt er frygtelige og man kan bare kun sidde der.

   Slet
 5. Desværre ikke, og dog - Har selv gået i søvne et par gange, og det var det. Jeg var gået ned fra 2 sal til første sal (fra mit værelse til stuen) og min dyne var med, havde sat mig i min mors hyggestol, og fundet hendes strikketøj, og havde strikket en del (det var en trøje med mønster - det havde jeg ikke husket) - en anden gang gik jeg ud på toilettet,havde placeret min dyne over toiletsædet og havde ladet vandet, øv.
  Det er da sjovt det med klappen, den kommer fra underbevidstheden, og derfor kan mindste manden ikke huske episoden, tror jeg.
  Håber ikke han kommer til at gå lange ture, som jeg har læst om andre kan finde på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, tænk du både har strikket og været på toilet i søvne:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...