17. januar 2016

Skak og gymnastik, hvad har det med Jensens at gøre??

I går var jeg med mindstemanden til skoleskak tournering. 7 kampe skulle der spilles og der var mange 'god kamp håndtryk' og  'tak for kampen håndtryk.'
Mindestemandens vandt den sidste af hans 7 kampe. Det var han ok tilfreds, sådan da. Moren synes det flot klaret, når man kun har spillet skak siden september sidste år men måske det er en mor-ting!

Her til morgen kørte jeg to spændte unger til 'Tonsedag' med gymnastikklubben. Eller jeg kørte dem til bussen, for de skulle ca 150 unger afsted til Ringe Efterskole og lave saltoer, flik flak, kraftspring og meget mere. Der er store springgrave og store trampoliner der, så især mindstemanden glædede sig helt vildt. De kommer hjem igen med bussen her kl 17.

Jamen, det giver manden og jeg en hel dag bare os...... Uh, det har vi da glædet os til og der er booket frokostbord på Jensens her kl 12.30. Vi har fået gavekort dertil i julegave af mormor.
Inden vi drøner derove og hygger, tror jeg lige jeg vil nyde en kop kaffe mens jeg starter en ny bog. En John Green bog.

Hvad skal du lave her på denne flotte frost/solskins søndag??


12 kommentarer:

 1. Ohhh, nyd det!! Kærestetid er simpelthen så vigtigt! Håber I får kigget hinanden rigtig dybt i øjnene inden ungerne kommer hjem! Her er vi fortsat småsløje, men jeg satser på vi er friske i morgen til en ny uge....
  God søndag til dig, det lyder som om det er en skøn én af slagsen! Knus*

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nød det rigtig rigtig meget:) Og spiste lidt for meget:o/ Håber alle er raske hertil morgen hos jer:o) Ha' en dejlig mandag.

   Slet
 2. Du er simpelthen bare en SUPERMOR, der trods alvorlig sygdom bare "pisker" rundt for dine børn, det er fantastisk, jeg er en stor fan af dig og elsker at følge med i jeres liv. Jeg håber at du og manden får en hyggelig stund sammen. Hvad vi skal lave på en dejlig søndag, vi skal tømme sorterings skraldespandene og noget så energi krævende som at finde ud af hvor vi skal bestille aftensmad. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhhh, altså hvor er du sød. Jeg er glad for, at høre du nyder at læse med:o) Vi havde en dejlig hyggelig dag med lækker mad. Håber I fik bestilt noget lækkert til aftensmad:o) Ha' en dejlig mandag:)

   Slet
 3. Hvor er det dejligt at I kan finde ud af at hygge, mens jeres banditter er ude. Herhjemme er vi mestre i at ordne praktiske ting, når der er ro ;o) Keeeeeeedeligt. Hurra for jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Praktiske ting kan vente så dig og manden må ud næste gang banditterne er ude:o) Ha' en dejlig mandag:o)

   Slet
 4. Dejlig weekend. Det at mindstemanden vandt 1 af 7 kampe -godt gået. og vi som mødre kan blive stolte af bare de deltog, gennemfører, gør det godt etc. Vi behøver ikke de skal vinde for vi er stolte.
  Lørdag var en dejlig en af slagsen, søndag blev en øv dag med ondt over det hele, og stortræt. Sov dagen væk. Heldigvis er alt ovre nu i skrivende stund, så søndagen blev bare lige slettet i kalenderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt du har det bedre i dag og kan ligge en træls søndag bag dig. Ha' en rigtig dejlig mandag:o)

   Slet
 5. Håber I havde en rigtig hyggelig frokost-date :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte:) Det var rigtig hyggeligt og lækker lækker mad:o)

   Slet
 6. Det lyder som en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig dag og lækker mad:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...